هردفعه یه ح ف میزنن درستو بخون درستو بخون خب همش شرایط و عوض میکنن فرهنگیان درنمیام صد در صد کارمند بانک که ریاضی میخواد شاید اونو دراومدم حالا استخدامیشو نمیدونم دربیام یانه میکن وضع فرهنگیان هم خراب شده معلم ور نمیزارن زیاد پس الکی پول نده😒😒
من دلم زندکی میخواد میخوام به عشقم برسم هیچی نمیزاره بهش برسم حالمو بهم میزننن میگن مطلقه بچه داره به درد تو نمیخوره درستو بخون حالم بد میشه نمیدونم حتی چی میخوام چه رشته ای بخونم اصلا🥲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
با کله میخای بری تو چاه دختر .درستو بخون با یکی ازدواج ک ارزش داشته باشه ن با مردی ک دوبار ازدواج کرده و بچه هم داره .خدا عقلت بده واقعا تو میخای از درس خوندن فرار کنی
خوب خوانوادت خیلیم حق دارن اون اگر عرضه داشت اون یکی از اون قبلیا رو نگه میداشت الان میخواد شما رو نگه داره واقعا هر عنتری و به نام عشق راه ندین تو زندگیتون بشه ملکه ذهن و قلبتون
عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺