2777
2789

یه جوری صورتش جوش داره و جای جوش که یه نقطه سالم تو صورتش نمونده هزارتا دکتر رفت هر محصولی استفاده کرد فایده نداشت ۱۶ سالشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینجوریم 😢

با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # .  #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷              میگمااا.      غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋         ایییی من دورت بگردم🥺❤💍  اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍          🩸🔪=مزاحم

جواب هوش مصنوعی

جوش‌های دوران بلوغ می‌تونن خیلی اذیت‌کننده باشن. چند نکته که ممکنه بهش کمک کنه:

1. **رژیم غذایی سالم:** مصرف غذاهای سالم و پرهیز از غذاهای چرب و شیرینی‌ها می‌تونه به بهبود پوست کمک کنه. مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه و نوشیدن آب کافی خیلی مهمه.

2. **محصولات مراقبت از پوست:** استفاده از محصولات مناسب برای پوست چرب و مستعد جوش می‌تونه مفید باشه. محصولات حاوی سالیسیلیک اسید یا بنزوئیل پروکساید می‌تونن به کاهش جوش‌ها کمک کنن.

3. **استرس و خواب:** استرس می‌تونه جوش‌ها رو بدتر کنه. تلاش برای کاهش استرس و داشتن خواب کافی می‌تونه به بهبود پوست کمک کنه.

4. **مراجعه به متخصص پوست:** اگر درمان‌های فعلی موثر نبوده، شاید نیاز باشه که با یک متخصص پوست دیگه مشورت کنه. گاهی اوقات تغییر در روش درمانی می‌تونه موثر باشه.

5. **عدم دستکاری جوش‌ها:** دستکاری جوش‌ها می‌تونه باعث بدتر شدن وضعیت بشه و جای زخم باقی بذاره. بهتره از این کار پرهیز کنه.

امیدوارم این نکات بتونه به دختر خالتون کمک کنه. اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید، خوشحال می‌شم که کمکتون کنم! 😊💬✨

از هوش مصنوعی بپرس

میبینیمش وحشت میکنیم جوشای بزرگ و قرمز کل صورتشو فرا گرفته هیچ محصولی هم فایده نداره شما چیکار کردی ...

منم خیلی دکتر رفتم ولی تا داروهارو قطع میکردم دوباره شروع میشد و هیچ جوره اثر نداشت

دیگه ول کردم تا سنم شد ۲۰ اینا خودشون کم کم کمتر شدن

الان زمانایی ک استرس دارم جوش میزنم یا زمانای پریودی

هیچ جوره نمیرفتن اون جوشای سن بلوغم با دکتر اینا، رها کن تا برسه سنت ب ۲۰ اینا

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸