2777
2789
عنوان

اگه دخترتون 4 میلیون خرج کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 87 پست
بستگی داره به بضاعت مالی.. ما با یک حقوق کارمندی زندگی می کنیم واقعا این مبلغ زیاد هست.. اصلا این مب ...

منم نمی‌پسندم دختر جاریم

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
باباش هم میدونه؟

اصولا مامانا میشن پنهانکار بچه هاشون

نمیدونم چی درسته این راحتیه یا ترس از مادر

من هم دختر دارم هم پسر نمیدونم کدوم کار درسته

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه دختر من نیست ، دختر باباشه😁

شوخی میکنم

اولا مهمه برام که اون پسر کیه ، دوما اصلا دلیل نداره دخترم انقدر هزینه لباس کنه

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

دیگه دختر من نیست ، دختر باباشه😁شوخی میکنماولا مهمه برام که اون پسر کیه ، دوما اصلا دلیل نداره دختر ...

منم نمی‌پسندم دختر جاریمه

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
پسرت چه شغلی داره اونوقتکی به کیه داداش منم۹ سالشه۸۰ میلیون دلار داره

۱۰ میلیون تومن میشه کلش

از خودمون گرفته جمع کرده تبدیل ب دلار و لیر کردیم براش چون علاقه داره

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

نه بچم اقتصادیه فقط ذوق پول خارجیام داره حتما

شدید

از وقتی شنیده فوتبالیستا ب دلار پول میگیرن فقط دنبال فوتباله😁

اسراف هست اسراف هم حرامه .چهار میلیون تومان بابت هودی .قطع پول توجیبی تا یک سال

داشته باشه ادم اوکیه اما نداشته باشه زوره

2810