2777
2789

البته پسر نیست 43 سالشه

من خواب بودم زنگ زد گفتم باشه 2 روز دیگه صدای معرف میومد داشت به خواهر پسره می‌گفت میگه که 2 روز دیگه باشه.

این کیس خوبیه درسته خودش کارش تهرانه ولی من انتظار داشتم صبر کنن خودش بیاد نه که اول خواهرش ببینه و بپسنده.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره۴۳سالشه هنوز زن آیندشم خودش انتخاب نمیکنه و خواهرش انتخاب میکنه...

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مامانم میگه زنگ بزن عذرخواهی من بگو خواب بودی که نپره

خب خواهره چیکارس اصلا این وسط... نمیتونی بگی یه وقتی قرار بذارید که برادرش هم باشه ... ضمنا اگه دوست دارن تو رو ببین اونا باید بیان...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
به نظرت راهکار درست چیه.

بسم الله!!! خب معلومه که باید قهوه ایش کنی عزیزم. چی فکر کردن؟ پیر پسر ۴۳ ساله چی هست که بخوان بارعام راه بندازن و سرتا پای دختر مردم رو قضاوت کنن ؟ بشین سنگین سرجات و بگو هیچوقت خودمو کوچیک نمیکنم. میخاد مثل آدم بیاد خونمون آشنا بشیم. تورو خدا غرور داشته باش

من نمیدونم شما شرایط تون چیه ولی حتی اگه ازدواج حیاتی ترین کار دنیا هم باشه برات نباید در حد خودت رو کوچیک کنی. اگه خود پسره هم بود و میخواست ببینه شما رو باید جایی غیر از مغازه اون قرار میگذاشت. کافه ای ، جایی. ولی بهترین حالتش اینه اون طالب باشه ، بیاد خونه شما برای دیدنت

خب خواهره چیکارس اصلا این وسط... نمیتونی بگی یه وقتی قرار بذارید که برادرش هم باشه ... ضمنا اگه دوست ...

اونا از خداشونه بیان خونه ی من آخه من خونه مستقل دارم چون معرف از من پرسید خونه ات کجاست تقریبا همسایه میشبم

بسم الله!!! خب معلومه که باید قهوه ایش کنی عزیزم. چی فکر کردن؟ پیر پسر ۴۳ ساله چی هست که بخوان بارعا ...

غرور داشتم که نرفتم.

من خودم دوست ندارم خونه ام بیان چون صاحبخونه‌ هم منو میخواد برای پسرش.

من نمیدونم شما شرایط تون چیه ولی حتی اگه ازدواج حیاتی ترین کار دنیا هم باشه برات نباید در حد خودت رو ...

پس زنگ بزنم بگم صبر کنن پسره بیاد یا شماره منو بده به پسره.

2810