2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنید که شما دیدین🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 20 پست

نمونش خودم 

قبل به دنیا اومدنم مادرم دوست داشت بچه اولش پسر باشه تا به قول خودشون عصای دستش

خیلی ناراحت شد وقتی دید دخترم ولی توکل کرد به خدا

وبعد ۱۸ سال فهمید خداچرا بچه اولش رو به جای پسر دختر داده وهرروز داره سجده شکر به جامیاره 

نمونه دیگش قرار بود خونه بخریم هرجایی دنبالش میگشتیم وچند تا مورد متناسب باپولمون پیدا کردیم زیاد جالب نبودن ولی مجبور بودیم انتخابش کنیم چون پولمون داشت بی ارزش میشد مادرم هر روز دعا میکرد که صاحب خونه قبول کنه کمی تخفیف بده اون خونه و بگیریم ولی قبول نکرد 

وهر روز کارمون گریه بود تا اینکه بعد ۶ماه بدو بدو بدو خدا خونه ای رو نصیبمون کرد که هم از نظر قیمت متناسب با پولمون بود وهم از نظر متراژ ولوکس بود وتوی بهترین منطقه قرار گرفتن ،یه جور قصری بو برامون اصلا باورمون نیشد

خیلی جاهای دیگه هم حکمت خدارو دیدم که نمیتونم بگم 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

اره من توخیلی چیزاحکمت خدابرام ثابت شده مثلایکیش که بایکی ۴ سال بودم خیلی میخواستیم هموبعدیهوولم کرد ...

انشالله خدا  به زودی بهت دوقلو بده🥰🥹

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای وای چقدر مشابه اتفاقیه که برای من افتاده منم دقیقا داغونم الان🥲😭برام دعا کن لطفااااا🫠❤️

انشالله عزیزم یکی میادتوزندگیت که‌حتی چهره اشم فراموش کنی اصلاخودتوناراحت نکن بخاطرش برعکس شادباش وبه خودت برس 

کارخوبه خدادرست کنه...
نمونش خودم قبل به دنیا اومدنم مادرم دوست داشت بچه اولش پسر باشه تا به قول خودشون عصای دستشخیلی ناراح ...

مرسی بابت وقتی که گذاشتی نوشتی🥲❤️

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
انشالله عزیزم یکی میادتوزندگیت که‌حتی چهره اشم فراموش کنی اصلاخودتوناراحت نکن بخاطرش برعکس شادباش وب ...

فداتشم❤️❤️