2777
2789
عنوان

از گشنگی دارم هلاک میشم😭😂

156 بازدید | 14 پست

نمی‌دونم چه عادت بدیه من دارم زورم میاد پاشم غذا رو گرم کنم یا اگه آماده باشه حوصلم نمی‌کشه پاشم برم بخورم همیشه باید مامانم بیاد گرم کنه آماده باشه همه چی بعد من برم نوش جان کنم ، ك از شانس منم مامانم روزا خونه نیست و منم گشنه میمونم تا شب بیاد یا مثلاً با یه کیکی جلوی ضعف کردنمو میگیرم تا شب..

یه چیزی بگید من پاشم برم مردم از گشنگی😂😂

چهارمین کاربریمه تازه وارد نیستم😁

واااااااااااااااااای منم.. دارم میمیرم.. سرکارم از دیشب هیچی نخوردم تازه برم خونه هم ناهار ندارم...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یهویی یاعلی بگو بلند شو برو تواشپزخونه تو موقعیت انجام شده قرار بگیری😂

یا یه اهنگ رقصی بزار تا توی اشپزخونه برقص

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

تنبل خان پاشو برو غداتو بخور تا نمردی و نیفتادی رو دستمون 

با خودتون مهربون باشین یعنی چی اینکارا و عذابا اخع

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
فکر میکردم فقط خودم همینم

منم فک میکردم فقط من اینهمه گرسنه ام.. اصلا تمرکز کار ندارم... دلم همه غذاهای دنیا رو میخواد

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

منم مث توام

وقتی گشنت میشی

یا کلا ماها واسه همه کار همنقد فس فس میکنیم

بگو 1،2،3

سریع پاشو

ب هیچی دیگه فک نکن

وگرنه میشه همین ک الان نشستی از گشنگی داری تلف میشی، تاپیک زدی

کارای بیهوده انجام دادن هس تهش

یهویی یاعلی بگو بلند شو برو تواشپزخونه تو موقعیت انجام شده قرار بگیری😂یا یه اهنگ رقصی بزار تا توی ا ...

آره دیگه الان باید پاشم برم چون غذا نخورم کلی کارام مونده نمیتونم انجام بدم باید زود پاشم الان😂

بچه من بودی ولت میکردم تلف شی از گشنگی😂بیچاره مامانتپسرمن ۵سالشه گرسنش باشه دلش نمیاد منو بیداره کن ...

الهیییییی 🥺🥺🥺🥺🎀🎀🎀 چقد هوای مامانش و خواهر/برادرش رو داره ماشالله بهش

خستم .
بچه من بودی ولت میکردم تلف شی از گشنگی😂بیچاره مامانتپسرمن ۵سالشه گرسنش باشه دلش نمیاد منو بیداره کن ...

مامان منم ولم کرده منتها من صبر میکنم برا شام دیگه اینجوری به میل خودش پا میشه نه به خواسته من🤣🤣

2810