برکه_۱۴۰۳ مدیر عضویت: 1403/01/20 تعداد پست: 3289 عنوان باافسردگی چکار کنیم | مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 18 پست اصلا دلم نمیخوادصببح ها پاشم ازخواب برم دنبال درس وکارامفقط افکار خودکشی وناامیدی کنندهپول تراپیستم زیاده امروز | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قمهره عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1788 دآرم مثل آدمیزاد نیستن همه باهم قهر درب داغونن درس میخونم کارندارم جندسالتع؟درکت میکنم خیلی سخته ادم خانوادش خوب نباشن منم خیلی استرسی هستم منم خانوادم جالب نبود خیلی اذیت شدم دوران مجردیم
nonegirl عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 135 ادم معتقد چجوریه هرکی یه جور اروم میشه ادم معتقدم با دعا و حرف زدن با خدا
قمهره عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1788 عزیزم شما ک داری مشاوره میدی نمیدونی برا همچین چیزی نمیرن پیش دکتر عصاب و روان و روانشناس میتونه حل ... موثر نیست اینکه یکی بشینه بحرفه باهات تمام مشکلاتی ک از بجکی کشیدی توی روحت جسمت تاثبر کزاشته یه ادم نمیتونه با حرف حل کنهگزشته ی کسی رو نمیشه درست کرد
nonegirl عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 135 موثر نیست اینکه یکی بشینه بحرفه باهات تمام مشکلاتی ک از بجکی کشیدی توی روحت جسمت تاثبر کزاشته یه ادم ... رواشناس درسشو خونده و سوادشو داره و میتونه با همون حرف زذن و تحلیل تروماهای بچگیت حالتو خوب کنه و اگرم نیاز باشه بگه قرص مصرفی کنی