barge_payyzi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3431 عنوان به نطرتون بخت بستن راسته | مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 65 پست من حس میکنم یا بختم بسته یا زنه رفته طلسم جدایی زده نکنه اون پسری میخوام خانمش برام طلسم گرفته 💔 مغزم نمیکشه یهویی بره عقد کنه زنه احتمالا کار خودشو کرده امروز | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3277 اره یه پسر دارم دخترمم اسفند بدنیا میاداوایل حرفهاشون رو باور میکردم ولی وقتی گفتم همه چیز دست خداست ... به به 😍😍 به سلامتی عزیزم دست راستت رو سر من😃😃 بله واقعا هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست💖 سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
دخترآبادی عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3184 به به 😍😍 به سلامتی عزیزم دست راستت رو سر من😃😃 بله واقعا هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست💖 ان شاءالله موفق باشی.فقط بسپر به خدا. شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲
منوحاجیمون عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 3277 ان شاءالله موفق باشی.فقط بسپر به خدا. اوضاعم خیلی سخته همه جنبه های زندگیم بهم ریخته همه درها بستس...ولی بازم توکل بخدا امیدوارم از این امتحان سربلند بیرون بیام توکل به خدا😍😍 سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤
barge_payyzi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 3431 ب هرکسی اعتماد نکن فق باشه ممنون 🌹 تاپیک جدیدم بیاین