2777
2789
عنوان

سوال خانومانه دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 142 پست

اسی میدونی بدیش چیه؟؟ اینکه ماهایی که درگیرش بودیم متاسفانه بعد ازدواجم این مشکل هست..و به سختی میشه ترکش کرد..و بخاطر همون حس خوب موقت برا رفع استرس که به ادم میده ..یعنی مشکلی نیست که با ازدواج حل بشه ..باید با مشاور صحبت کرد یا اینقدر قوی باشی که بتونی ترک کنی خودت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر وقت افکار مخرب سراغتون اومد یا به نیازش با خدا بشینید و به خدا پناه ببرید ، یا از تنهایی فرار کنید

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

اسی من کاریت ندارم باور کن نظریم ندارم خدا کمکت کنه واقعا مشکلت حل شه سخته

ممنونم عزیزم زنده باشی

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
اسی میدونی بدیش چیه؟؟ اینکه ماهایی که درگیرش بودیم متاسفانه بعد ازدواجم این مشکل هست..و به سختی میشه ...

ای وای 

من فک میکردم با ازدواج تموم بشه... 

متاسفانه یک نوع اعتیاده خیلی مضره خیلییی زیاد 

بی حوصلگی خستگی  احساس پوچی احساس بیچارگی احساس گناه 

همه ی اینا واقعا روح ادمو تیکه تیکه تجزیه میکنه

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
چندوقته اینکارو میکنینو موفق بودین؟

حدود سه‌سال درگیر خودارضایی شدید بودم.. خیلی آسیب دیدم.

اولش از هفته‌ای یه بار شروع می‌شه، ولی بعدش انقدر عادت می‌کنی که می‌شه هر روز!

و بعد موفق شدم تقریبا یک‌سالی ترک کنم، البته دوبار لغزش داشتم که علتش استرس بود. ولی خب مجددا شروع می‌کردم به ترک..

ای وای من فک میکردم با ازدواج تموم بشه... متاسفانه یک نوع اعتیاده خیلی مضره خیلییی زیاد بی حوصلگی خس ...

شما اپلیکیشن کمپ رو نصب کن.. افرادی رو می‌بینی که متأهل هستن ولی همچنان اعتیاد دارن..

خودارضایی مثل رابطه ریشه ی روحی روانی هم داره...

اگه طولانی مدت معتادش بشی متاسفانه دیگه از رابطه با همسرت لذت نمیبری

من خیلی وقت نیست اعتیاد دارم بهش

شاید یکی دو ماهه اونم از استرسه منشا اش رو میدونم 

ولی کیلیپ دیدم 

حدود سه‌سال درگیر خودارضایی شدید بودم.. خیلی آسیب دیدم.اولش از هفته‌ای یه بار شروع می‌شه، ولی بعدش ا ...

نمیدونم واقعیتشو بخوای یکساله اینکارو ترک کردم البته خستگی فعالیت زیادم تاثیر گذار بود ..ولی به یقین نمیتونم بگم هیچوقت قرار نیست انجام بشه..فکر میکنم غیرممکنه لغزش نداشت فقط میشه فاصلشو زیاد کرد متاسفانه

2810