چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9043 عنوان میدونستین وقتی داشتن شانس تقسیم بندی میکردن منه خر کجا بودم⁉️⁉️⁉️ 143 بازدید | 27 پست وقتی داشتن شانس تقسیم بندی میکردن من داشتم میریدم به تپه های نریدع ی زندگیمممم اینگونه بود ک شانس به من نرسید و تمام شد من موندم بند ناف منو با قیچی بریدن یا بد شانسی😐😐😐😐😐😐💔 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ دیروز | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azar1011 عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 10288 شاید چیزی به اسم شانس تقسیم نشده اصلا چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
gogoli_magoli عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 7232 منم تو صف توالت بودم عجله داشتم شانسمو که دادن دستم ریدم روش
اییییییش عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 4166 منم همرات بودم یادمه منم داشتم میشاشیدم به تپه های زندگیم 🤕 منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9043 پیش من بودی تو داشتی چیکار میکردی؟؟؟ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
یه_پاییزه_و_آبانش عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 1712 اینطوری نگو زنننننهنوز بسیار تپه های گل کاری نکرده تو زندگیت مونده که قراره اونهارو هم تزیین کنی ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 9043 منم همرات بودم یادمه منم داشتم میشاشیدم به تپه های زندگیم 🤕 عه تو رو یادمع دست تکون دادم برات💔 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 6341 منمیاد اون کلیپ پنگوئتها افتادم پنگوئنه پشت به همه نیرفت چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!