بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای موفقیت درس و دانشگاه هم جواب میده؟ برای شما حاجت محال داده؟؟؟ چند مدل هست کدوم مدل بخونیم ؟
فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
رو چشم فاطمه جان منم محتاج دعام عزیزم دیگ خسته ام از حسرت کشیدن و تنهایی
عزیزدلم برات حمد خوندم نماز شب هم خییییلی خوبه اگر خوندی منم دعا کن
فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
کیمیای نخودکی بعد از نماز واجب( آیت الکرسی + تسبیحات فاطمه زهرا + 3 تا توحید + 3 تا صلوات + 3بار آیه (و من یتق الله یجعل له مخرجا و برزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل علی الله......) )
اینجا روند کاهش وزنم را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000