2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4344 بازدید | 216 پست
جآنا جان من چطوری وقتت رو صرف این کاربر نکن نظرات زیبا دوست داره

قبلنا محترم تر بودین جدیدا یا شدین مچ گیر کاربرا یا پارازیت وسط صحبت،یا مسخره کردنشون، تاپیک ترک کنم بهتره عقل کل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هیچ از جواب اذیت نمیشم ، منظورت چه احساسی هست ؟

مرسی گلم. دستگاه ک گذاشتین خودت هم احساسش میکنی؟ حس ناخوشایند نداره؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
حالت خوشه؟ ازدواج نکنی ک کاری ندارن معنی ازدواج چیه پ

یکم نظراتتون عجیب نیست؟! شاید یکی دلش میخواد ازدواج کنه ولی بچه‌ نداشته باشه مگه همه‌ چی زورکیه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جآنا جان من چطوری وقتت رو صرف این کاربر نکن نظرات زیبا دوست داره

آقاااا من دوست دارم اسمم رو جآنا می‌نویسن

توی کارت عروسی هم اینجوری نوشته بودم🥲

داری به اعماق قلبم نفوذ می‌کنی

خوبم یعنی بد نیستم

سعی کردم درگیر دانشگاه و دانشجوها باشم

توی زندگی اونا نفوذ می‌کنم درد خودم یادم بره🤣😂

تو خوووبی؟

قبلنا محترم تر بودین جدیدا یا شدین مچ گیر کاربرا یا پارازیت وسط صحبت،یا مسخره کردنشون، تاپیک ترک کنم ...

من از وقتی دیدم فرمودین توی فران آیه داریم که آخرالزمان زن ها پابند میبندن متوجه شدم هر چی شما بگید درسته

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

بله

مننون ازین که جواب دادین

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
جدیدا شده 6تا

برا سزارینی ها که سه چهار تا هم قبول میکنن چون دیگه جا نیست ببرن. برا طبیعی چهار تا هم قبول میکنن بر اساس سن مادر. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
آخه واقعا یه دونه کافیه من کلا معتقدم یا باید نیاری یا یه دونه بیاری همه جوره ساپورتش کنی کم نداشته ...

نه عزیزم  منم یه دونه دارم ،من مخالف صدرصدی بچه بودم چه برسه به دوتا ،ولی الان میگم یکی اشتباهه ،خودم یه دونه دارم حالا که بزرگ شده ناراحتم براش

2810