2777
2789

واقعا توقعات بیجا داره سره ۳ جلسه..

مثلا میگ چرا فرمون رو کامل نمیچرخونی.. قشنگ میدون رو گرد در نمیاری🙄 چرا دست و پات هماهنگ نیست🙄

واقعا روی مخ و روی اعصابه..آدمو زده میکنه از رانندگی..

من اگ بلد بودم ک نمیومدم یاد بگیرم..

کدوم آدم از صفر با ۳ جلسه میتونه کامل هماهنگ باشه اخه🙄🙄🙄 

مدرس زبان کره ای 🇰🇷 دانش آموخته مدیتیشن و ذهن آگاهی☘️✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عوضش کن

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

عوض کن مربیتو

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
عوض کن مربیتو ک بعد نمیتونی رانندگی کنی چون استرسی میشی

اتفاقا خیلی خونسرد هستم فقط حرفای بیخودش زیادی روی مخ میره و باعث سردرد میشه

مربیتو عوض کن

مربی واااقعا مهمه

من انقد مربیم خوب و خوش اخلاق بود ک من مث اب خوردن الان رانندگی میکنم وسط جا شلوغ صعب العبور اصن همه جا 😂

ب جاش یه دختره تو اموزشگا رانندگی ما بود مربیش خیلی بد بود باباش اومده بود دعوا ک دختر من هنوز هیچی یاد نگرفته

اتفاقا خیلی خونسرد هستم فقط حرفای بیخودش زیادی روی مخ میره و باعث سردرد میشه

مربی چون اولین نفریه ک یاد میده خیلیییی مهمه حالا نمی‌فهمی بعد ک ب امید خدا خواستی رانندگی کنی میفهمی چی میگم

مربیتو عوض کنمربی واااقعا مهمهمن انقد مربیم خوب و خوش اخلاق بود ک من مث اب خوردن الان رانندگی میکنم ...

خیلی تخریب میکنه میگ چرا خنثی هستی چرا فلان هستی‌. تخریب بیش از حدش باعث میشه من زده بشم..

مربی چون اولین نفریه ک یاد میده خیلیییی مهمه حالا نمی‌فهمی بعد ک ب امید خدا خواستی رانندگی کنی میفهم ...

خدا کنه آموزشگاه عوضش کنه

2810