2777
2789
عنوان

روتین پوستی الکیه یا راسته

99 بازدید | 15 پست

میگن فقط برا خالی کردن جیب مردمه آیا راسته این حرف؟

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره چی بخری

برندای هرمی و بیوآکوا خب مشخصه بی تاثیره

ولی برندای خوب قطعا تاثیر داره و اگر اصل بخری با استفاده کردن تاثیرشو میبینی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

روتین پوستی یه مدل مراقبت هست برای شادابی پوست 

قرار نیست معجزه کنه برای لک و کک مک و تیرگی و غیره...

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بستگی داره چی بخریبرندای هرمی و بیوآکوا خب مشخصه بی تاثیرهولی برندای خوب قطعا تاثیر داره و اگر اصل ب ...

الان خانم معصومه تاپیک زده فقط شوینده میزنن و ضدآفتاب و گفت پوستم خیلی خوبه

الان خانم معصومه تاپیک زده فقط شوینده میزنن و ضدآفتاب و گفت پوستم خیلی خوبه

خب شوینده و ضدآفتاب روتینه دیگه پس چیه؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
خب شوینده و ضدآفتاب روتینه دیگه پس چیه؟

من آبرسان و مرطوب کننده و تونر و میسلار هم میزنم 

ایشون گفتن فقط شوینده و ضد آفتاب میزنن

من آبرسان و مرطوب کننده و تونر و میسلار هم میزنم ایشون گفتن فقط شوینده و ضد آفتاب میزنن

ابتدایی ترین روتین شوینده و ضدآفتابه،درواقع مهم ترین بخشای روتین همین دوتاسن

حالا هرکسی با توجه به مشکلات پوستی خودش بقیه موارد روهم تو روتین خودش میذاره

واقعا تاثیر داره و الکی نیستمن یسال پیش صورتم کدر و پر جوش و لک بود و کلا خیلی بد بودیسال روتین پوست ...

چه مارکی ی میزنی

والا منکه کلی هزینه کردم یکسال تمام. قرض میکردم ولی هزینه پوستم کردم که نیاز نباشه کرم بزنم . 

راحت بشم. 

انواع شوینده و اب رسان و ضد افتاب و پاک کننده. لیزر . اسید تراپی . فیشال و مزو فیوژن... 

پوستم هموووووووونییییییی که هست هست 

افسوس از اون هزینه ها

2810