2777
2789
عنوان

می‌خوام یجوری به مادرشوهرم بفهمونم که ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اون بدتر اینه دستور بده دعوت بگیریتش من باشم اصلا دعوت نمیکنم بگو وقت نداشتم

شوهرم گفت به مادرش که وقت نداریم غذا از بیرون میگیریم فقط قرض از گردن مون برداریم 

زود میخواد بره زیاد نمی‌مونه

عزمزمه زیاد مهمونی رو سخت نگیر و خجالت نکش،میدونی چون گفتید شاغلین و همسرتون شاغله این و میگم،دو نفر زحمت می‌کشید کار می‌کنید پول در میارید که این پول تو همچنین روزایی به دردتون بخوره،هر تعداد که هستن کباب مثلا از بیرون سفارش بدید یا هر غذایی،اگر تونستی برنجشم از بیرون،اگر نه خودت اون و درست کن،سالادم از شب قبل درست کن سلفون بکش،میوه هم آماده کن سلفون بکش

بشقاب ها و قاشق و چنگال و قندون ها و لیوان ها رو همه داخل یک کابینت مجزا پایین بذار که بدونی اون کابینت فقط برای پذیراییه،اینا رو میتونی امشب هم آماده کنی

عزمزمه زیاد مهمونی رو سخت نگیر و خجالت نکش،میدونی چون گفتید شاغلین و همسرتون شاغله این و میگم،دو نفر ...

غذا رو دادم بیرون درست کنن من کاری نمیکنم 

چون خود شوهرم گفت میدیم بیرون 

میوه و تمیز کاری خونه هم شوهرم داره کمکم می‌کنه 

ولی دلم میخواد گله مو بکنم 

حالا چون اولین باره داره میاد فعلا زیر سیبیلی رد کن بره 

سر سفره بگو اگه اطلاع داشتیم میخواین بیاین تدارک میدیدیم 

ولی چون من سرکار بودم و اطلاع نداشتیم نتوستم درست تدارک ببینم 

غذا رو دادم بیرون درست کنن من کاری نمیکنم چون خود شوهرم گفت میدیم بیرون میوه و تمیز کاری خونه هم شوه ...

ول کن تو که داری زحمت رو میکشی نذار زحمتت بی ارزش شه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
حالا چون اولین باره داره میاد فعلا زیر سیبیلی رد کن بره سر سفره بگو اگه اطلاع داشتیم میخواین بیاین ت ...

شوهرم به مادرش گفت که انتظار پذیرایی خاصی نداشته باشین 

غذا رو هم از بیرون میگیرم

دیگه هم طول هفته مهمونی نمی‌دم

ولی خب دلم میخواد خودمم گله کنم

شوهرم گفت به مادرش الانم به مادرش گفته غذا دارم از بیرون میگیرم فقط قرض از گردنم بردارم ...

همین که شوهرت انقد عاقله و پشتت دراومده ی دنیا می ارزه ....

پس مطمئن باش که مادرشوهرت فهمیده ناراحتی ولی به روش نمیاره .

توام خواستی مستقیم گله نکن اگه گفتن دستت درد نکنه بگو والا من که نپختم  انقد همه چیز هول هولی شد از بیرون گرفتم .

نگفتی ام نگفتی مطمئن باش فهمیدن

مسئله اینه همه دعوتش میکنن ما تا حالا نکردیم و یجورایی مهمونی هست که دهن بقیه رو ببندیم شوهرم به ماد ...

اگه تابحال مهمونی نگرفتی مهمونی رو بگیر.

غذا از بیرون سفارش بده.

یا خورشت فسنجون رو روز قبل درست کن. 

مرغ هم سرخ کن و سسشو‌ درست کن بریز لابه لاش و بزارش یخچال فرداش فقط زیرشو روشن کن تا بپزه.

مهمونیتو گرفتی اخرش بگو خیلی خوشحال شدم که دور هم جمع شدیم ولی من توانایی مهمونی گرفتن وسط هفته رو ندارم و.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
خوب این سری میگفتیدشرایط نداشتیم ان شالله دفعه بعدچرابایداوناتعیین کنتد

دلم میخواست شوهرم همین کار و بکنه 

اما بهم میگه این دفعه درکم کن دلم نمی‌خواد حرف و حدیث باشه و ...

واقعیتش خودمم ناراحتم از دست شوهرم 

2810