2777
2789
مراقبه مراقبه مراقبهاین سفارش مرحوم علامه طباطبایی بودهما ابد در پیش داریمدنیا محل گذری بیش نیست

در واقع خیلی سعی میکنم پوششم خوب بشه یکم شل حجابم البته در حد موهام ک بیرونه ولی پوششم طوریه ک جایی از بدنم مشخص نیست و گهگاه ناخواسته غیبتای ریز ،ک خودم خیلی عذاب میکشم از این دو مورد و دوست دارم برطرفشون کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هرکی مرده دیگه برنگشته داستان‌هایی که میشنویم عموما توهم یا خیاله روح باید کامل از بدن جدا بشه که ...

اخه بعضی ها هستن میمیرن ولی دوباره زنده میشن 

مثلا برادر شوهرم نزدیک به ده دقیقه قلبش وایستاده بود 

اون لحظه امکان داره روح از بدن خارج بشه 

همشهریمون دیده

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
فعلا شرایط روحی ام برای گوش دادن به این مستند خوب نیستمن با عزرائیلش کاری ندارم فقط میخواستم بدونم ک ...

عموی من آدم خوبی نبود.به زن وبچه ش خیلیییی ظلم کرد.دست بزن داش و معتادبود.سرکارنمیرف زنش بدبخت میرف کارگری.وضع خوبی نداشتن.حالش بدمیشه میبرن بیمارستان بستری میکنن.بعدیه روز دیدن زیاددادوبیدادمیکنه میرن پیشش ..میگفته اون مردسیاه چهره رو بیرون کنین ازش میترسم..اونم داشته عزرائیلومیدیده.بعدبه  دکترگفته منومرخص کن برم زن وبچه موببینم زیادوقت ندارم و..بعدمیره خونه زنش میره چایی بیاره براش..بعدکه میاره میبینه فوت شده.میرن همون بیمارستان به دکترش میگن فوت شد دردش چی بود مرخص کردین.اونم میگه به من اینجوری گف انگاریکی رومیدیدمرخص کردم

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
وای عزیزم درکت میکنم فقط ی مادر میفهمه بله درسته خیلی سخته خب چرا رفته بودین اونجا که بچه اذیت بشه

نمیدونستم که اینجوریه من خودمم کلی اذیت شدم یعنی میرفتم حموم در حموم و باز میراشتم حس میکردم کسی وایساده داره نگام می‌کنه. حتی بهم سیلی زدن بچه بیچاره چقد اذیت شد دعا گرفتم خوب شد دنبال خونه گشتیم خونه گرفتیم رفتیم هنوزم که هنوزه بعد7سال خالیه ما از شهر دیگه ای اومدیم نمیدونستیم اینجوریه 

😏😏😏😏😏می‌خوام اثرانگشت بزنم امضابلدنیستم

کسانی که از مرگ ب اصطلاح برگشتن اصلا نمردن ، بزرگترین اسرار اسرار مرگ ک برای هیچکس هنوز فاش  نشده اونایی هم ک مبگن تونل دیدن دچار هیپوکسی شدن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

خودم هفت سالم بود خواهرم هولم داد سرم خورد به دیوار مدتی بیهوش بودم وقتی به هوش اومدم هیچ چیزی یادم نبود فقط یه صدا تو ذهنم اومد گفت این هنوز وقنت داره باید برگرده همین و همین خیلی سال از اون ماجرا میگذره ولی ذهنم خیلی ابهامات داره

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

در واقع خیلی سعی میکنم پوششم خوب بشه یکم شل حجابم البته در حد موهام ک بیرونه ولی پوششم طوریه ک جایی ...

خودسازی رو شروع کن خواهرم

دنیا هیچ‌ارزشی نداره

درباره‌خودسازی سرچ‌ومطالعه کنین

نماز‌اول وقت بخونین و باقرآن‌انس داشته باشین

والله که عاقبت بخیری جز این نیست

نمیدونستم که اینجوریه من خودمم کلی اذیت شدم یعنی میرفتم حموم در حموم و باز میراشتم حس میکردم کسی وای ...

وای چقد بد خب خداروشکر که رفتین از اوجا حال بچه ات خوب شد خداروشکر بخیر گذشته 

انشالله همیشه خودتو بچه ات سالم باشین ❤

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

2810