آهوخانوم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 369 عنوان آقایون میشه نظر بدید 114 بازدید | 19 پست و خانمی اگه تجربه داره.مردا چی دوست دارن کادو بگیرن؟ امروز | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 207 مردا برخلاف خانماگل دوست ندارنمردا دوس دارن هدیه ای ددیافتکنن که مورد استفادشون باشهشمامیتونین با یهکمربند یا کفش خوشحالشونکنیحتی با یه انبردستقفل فرمون ماشین و یا دریل شارژی!!
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7189 وسیله ای ک مربوط ب کارشون باشه.شوهر من ساعت خیلی دوس داره خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7189 مردا برخلاف خانماگل دوست ندارنمردا دوس دارن هدیه ای ددیافتکنن که مورد استفادشون باشهشمامیتونین ب ... دقیقا🤣🤣 خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 207 دقیقا🤣🤣 مردا گلخریدن رو عین بی انصافی و حروم کردن پول میدونناما بخاطر دل خانمابراشون میخرنمردا برای خودشون هدیه های کاربردی دوس دارن
آهوخانوم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 369 مردا برخلاف خانماگل دوست ندارنمردا دوس دارن هدیه ای ددیافتکنن که مورد استفادشون باشهشمامیتونین ب ... ممنون .میشه یه ابزار مثل همون انبردست و اینا معرفی کنید براش بخرم زیادم گرون نباشه منتها ولی کاربردی باشه
آهوخانوم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 369 وسیله ای ک مربوط ب کارشون باشه.شوهر من ساعت خیلی دوس داره ساعت چجوری؟مچی؟شوهرم ساعت نگه دار نیست تا حالا دوتا خریدم یا گم میکنه یا خراب اصلا ساعت نمیبنده انگار دوست نداره
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 207 ممنون .میشه یه ابزار مثل همون انبردست و اینا معرفی کنید براش بخرم زیادم گرون نباشه منتها ولی کاربردی ... دریل شارژی اگه به کارش میاد خوبهاگه ماشین داره قفل فرمون خوب یا قفل پدالکفش و کمربند همخوبه یا کاپشن برای این فصل
آهوخانوم۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 369 دریل شارژی اگه به کارش میاد خوبهاگه ماشین داره قفل فرمون خوب یا قفل پدالکفش و کمربند همخوبه یا کاپش ... ممنون
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7189 مردا گلخریدن رو عین بی انصافی و حروم کردن پول میدونناما بخاطر دل خانمابراشون میخرنمردا برای خودشون ... آره شوهر من ک اینجوره بقیه رو نمیدونم.من برا شوهرم گوشی،لباس،ادکلن،وسیله ماشین،ساعت این چیزا بیشتر میخرم خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7189 ساعت چجوری؟مچی؟شوهرم ساعت نگه دار نیست تا حالا دوتا خریدم یا گم میکنه یا خراب اصلا ساعت نمیبنده انگ ... خب پس کاملا مشخص شد چی باید یخری.وسیله کار یا وسیله ماشین خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 207 آره شوهر من ک اینجوره بقیه رو نمیدونم.من برا شوهرم گوشی،لباس،ادکلن،وسیله ماشین،ساعت این چیزا بیشتر م ... دقیقا اینارو دوس دارنمردا عاشق کادو های کاربردی هستن