2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت ازمایش خون منفی

275 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

من حدود ۴روزه عقب انداختم یه رابطه بدون جلوگیری داشتم که بعدش قرص نخوردم .

الان دیروز رفتم ازمایش خون دادم ۰۱شد و خانومه گفت منفیه شایدم زود اومدی

اما باتوجه به اینکه سابقه عقب افتادن تو این یکسال نداشتم شک کردم باخوردن کلی اب قوره و زعفران و... نشدم.

امروز مجدد بی بی زدم دو خط افتاد

به نظرتون باردارم ؟؟؟؟

یه بچه دارم ۵سالشه و یکسالم هست لیپوماتیک کردم یعنی دوباره چاق و گنده می شم؟؟؟

چیکار کنم بچه ها

عکس بی بی رو بفرس

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی چک ها هم قاطی کردن منم بی بی گذاشتم مثبت آزمایش منفی از خوشحالی بال درآوردم بخدا منفی بود

عکس بی بی رو میزارید؟

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اصلا دیگه بی بی مدیکور نخریدخیلی اشغال شده،جدیدا هیچ خطی نمیندازه

احسنت کاملا موافقم  مدیکور خریدم ناشتا یه خط افتاد.درحالی که روز قبلش از این نوارها گرفته بودم مثبت بود.دوباره امروز نواری گرفتم مثبت شد .مدیکور یه‌سری همخریدم خط اصلا ننداخت

شما یه کار دیگه یه مارک دیگه بگیر خودکاری دقیق تره بزار ببینم اون چی میشه

چندجا رفتم فقط مدیکور داشت

انروزم تیتربتا دادم پس فردا جوابش میاد

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
2810