2777
2789
عنوان

این کاربر به همه فحاشی میکنه ببینید😱

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 51 پست
توهین از نظر قانونی جرمه دوستان حواستون باشه به کسی توهین کردین میتونه شکایت کنه. از 20 میلیون تا 8 ...

تو اینجا م یه سایت نی نی یار حقمونو پایمال میکنه منو تعلیغ میکنه شما توقع دارید تو جانعه ازمون دفاع بشه 🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال بابا تو برخورد نی نی یارو درست کن این درست میشه😂

گلم نه اینجا نه جای دیگه عدالتی وجود نداره 

منم یه بار نوشتم رأی ندادم، تو‌ دوره انتخابات بود 

منو ۱۴ روز تعلیق کردن گفتن حرف سیاسی زدی.

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

تگش کن میریم زیر پستاش نی نی یار رو تگ میکنیم تعلیق بشه

همه تاپیکاشو قفل کرده گویا خودش الان تعلیغ شد

اما چون نی نی یار مخالف میکرد با تعلیغش به من میگفت تو کشش میدی 😂😂😂

گفتم فوحش داده من به شما گفتم جای تعلیغش چرا طرفداریشو میکنید زد منوتعلیغ کرد

گلم نه اینجا نه جای دیگه عدالتی وجود نداره منم یه بار نوشتم رأی ندادم، تو‌ دوره انتخابات بود منو ۱۴ ...

حالا تو بگو چرا نی نی ار اینقدر هوای این کاربرو داره بخدا هرکی جای این بود هزار بار تعلیغ داعم شده بود اما ن ینی ار همش موقت تعلیغش میکنه بعد میندازه گردن من

تو اینجا م یه سایت نی نی یار حقمونو پایمال میکنه منو تعلیغ میکنه شما توقع دارید تو جانعه ازمون دفاع ...

اگه اقدام کنین میشه. چرا نشه. این همه حکم توهین. افترا میدن. منظورم تنها اینجا نیست بیرونم کسی الفاظ زشت و رکیک بزنه حتی زبونشو در بیاره یا آب دهن بندازه. میتونین شکایت کنین و حکم بگیرین. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

انگار نام کاربریش روش اثرگذاشته فکرکرده واقعاسیببل کلفته😂🤣🤣

شعورش صفره 

وحشیه به تمام معناست تا حالا چند بار بهم پریده وحشی بی علت فحاشی بد کرده همه کاربرایی ک میشناسنش ازش شاکین اما نی نی یار داعم تعلیغش نیمکنه واقعا نمیدونم چرا

اگه اقدام کنین میشه. چرا نشه. این همه حکم توهین. افترا میدن. منظورم تنها اینجا نیست بیرونم کسی الفاظ ...

شاهد میخواد عزیزم حتلا اون لحظه ک فونش میدن شاهد از کجا بیاریم

اینجا من مدرک فحاشی اون دادن نی نی ار منو تعلیغ کرد حالا شما به عنوان شاهد اینجا کنار من هستید که نی نی یار باز الکی تعلیغم نکنه؟ 

حالا تو بگو چرا نی نی ار اینقدر هوای این کاربرو داره بخدا هرکی جای این بود هزار بار تعلیغ داعم شده ب ...

چی بگم والا ☹️ شخصیت خونوادگی خودشون رو نشون میدن

بذار انقد فحش بدن بمیرن 

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

چی بگم والا ☹️ شخصیت خونوادگی خودشون رو نشون میدنبذار انقد فحش بدن بمیرن

یجا بهم توهین شد جواب دادم نی نی ار تعلیغم کرد وقتی گفتم اون شروع کننده بود بهم گفت توهین کردی اونم جوابتو داده بعد اون تعلیغ نشد😐عجیبه که جرا نی نی یارا طرف فخاش و مقصر رو دارن تا فرد محق

خوب اگه اینجوریه نرو تاپیکش واسه چی میری؟حوصله داریا والا

نمیدونستن اون ردانیه چون خیلی گذشته بود تو لیست به روز شده ها تاپیکش اومد عکس بود بعدم حرف بدی نزدم و اینمه اینجا خیلی ها هستن تو یه تاپیک دعوا میکنن اما تو تاپیک های دیگه بار ها شده دوست شدیم و هم نظر بودیم این کاربر واقعا روانیه نرمال نیست 

2810