2777
2789
عنوان

گفت چند سال پیش یک زن خودش و بچه هاشو کشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 82 پست
دیگ رسما زناشونو میفروشن مردم مردای قدیمدیگ چیکار کردن ک مردا دارن بی غیرت میشن

کار از فروختن زن گذشته اینا همه فانتزی های جنسی دارن یا انحراف جنسی دارن 

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دروغ باباواقعا باور میکنید این حرفارو؟؟

خواهرم میگفت رفته بود لوازم آرایشی محلشون. زن و شوهر با هم وایمیستن بعد میگه چند تا دختر اومدن بعد متوجه شدن اون که وایستاده زنه فروشنده هست برگشتن همونجا گفتن وااای این پیرزنه، زنته واقعا بیا شمارمون رو بگیر ببین به کی میگن زن اینا هم همینجور بده ببریم شب بیا فلان جا... بعد میگه زنه هنگ کرده بود و شوهرشم هیچی نگفت میگه چند تا رژ برداشتن رفتن بعد مرده با زنش دعوا کرد و خواهرم دیگه اومده بیرون

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
خیلی خیلی زیاددد ..برای امضات صلوات فرستادم...

ممنونم منم واستون صلوات فرستادم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
آفرین راست میگی دقیقا منم به این نتیجه رسیدم ..این مردای کثافتن که زنا رو پولی بار آوردن یارو به زن ...

داشتم فکر میکردم چی میشد ی مرد واقعی پیدا میشد به این خانم و بچه هاش کمک می‌کرد بدون هیچ چشم داشتی ..چقدر بعضی از مردها پست و نامرد شدن که فقط نگاهشون شده جنسی ..چرا باید اینقدر سختی میکشید و نگاه جنسی تحمل می‌کرد ..چقدر اعصابم خورد شد ..

داشتم فکر میکردم چی میشد ی مرد واقعی پیدا میشد به این خانم و بچه هاش کمک می‌کرد بدون هیچ چشم داشتی . ...

انشالله کا همشون تاوان کارشون رو بدن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
یا خدا چه شغل خطرناکی😂😂

اره بخدا اینا خوبن باز ک تعریف کردن

ضعف اعصاب گرفتم من

فک کن طرف میاد پالتو تنشه یا بارونیه بلند

بعد موقع کارت کشیدن یهو دکمه ی پالتورو باز میکنه

زیر پالتوام هیییچی لباس تنش نیس😕

خداشاهده روزی ۵تا میان اینجوری

2810