2777
2789
عنوان

گفت چند سال پیش یک زن خودش و بچه هاشو کشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1425 بازدید | 82 پست

خیلی اوضاع غم انگیزیه 

خداوند فقر رو از تمام خونه ها دور کنه🙏

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

همسرم مانتوفروشی دارهچندوقت پیش یه زن و مرد اومدن ده تومن مانتو خریدنموقع کارت کشیدن آقاعه گفت یه دو ...

😱😳😳😳

واقعا همچین چیزایی هست؟؟؟؟؟؟

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست من شوهرش طلا فروشی داره می‌گفت شوهرم اومده گفته ی خانم امروز طلا برداشته پولش کم بوده گفته بقیش جنسی حساب کن.دوستم از اون روز به بعد زندگیش جهنم شده و میگه شوهرش بلاخره گول میخوره.بدبین شده

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

آره واقعا

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کارش رو تشویق نمیکنم و موافق نیستم

اما کار خوبی کرد بچه هاشو تو این دنیا بی مادر نذاشت

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خخخ ما ک کارمون ب کلانتری کشید ولی اونجا فهمیدیم این کارو میکنن ک فروشنده دعوا کنه باهاشون برن دیه ب ...

بازم خیلی خیلی تاسف باره قبح کارانقدر ریخته که به راحتی مرد برمیگرده غیرت وناموسشو میفروشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
همسرم مانتوفروشی دارهچندوقت پیش یه زن و مرد اومدن ده تومن مانتو خریدنموقع کارت کشیدن آقاعه گفت یه دو ...

وای خدا ادم چه چیزا میشنوه 

خدا هممون رو حفظ کنه 😞

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

کارش رو تشویق نمیکنم و موافق نیستماما کار خوبی کرد بچه هاشو تو این دنیا بی مادر نذاشت

منم تایید میکنم چون مادرم

اگه بچه ها کسی رو داشتند ک کارشون ب اینجا نمی‌کشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بدبختی ما اینجاست تعداد آدمای بی غیرت، بی شرفت، ارزون و دوهزاری، چنین آدمای داره افزایش پیدا می‌کنه

همه اش تقصیر مرداست 

بابت اینچیزا بهشون پول ندن 

میرن سرکار و سالم پول درمیارن 

خدا مردهای کثیف رو لعنت کنه 

که باعث شدن بعضی زنها هم کثیف بشن😔

وای

واکنش همسرت چی بوده😠

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810