2777
2789
عنوان

گفت چند سال پیش یک زن خودش و بچه هاشو کشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1427 بازدید | 82 پست

خیلی اوضاع غم انگیزیه 

خداوند فقر رو از تمام خونه ها دور کنه🙏

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

همسرم مانتوفروشی دارهچندوقت پیش یه زن و مرد اومدن ده تومن مانتو خریدنموقع کارت کشیدن آقاعه گفت یه دو ...

😱😳😳😳

واقعا همچین چیزایی هست؟؟؟؟؟؟

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست من شوهرش طلا فروشی داره می‌گفت شوهرم اومده گفته ی خانم امروز طلا برداشته پولش کم بوده گفته بقیش جنسی حساب کن.دوستم از اون روز به بعد زندگیش جهنم شده و میگه شوهرش بلاخره گول میخوره.بدبین شده

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

آره واقعا

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کارش رو تشویق نمیکنم و موافق نیستم

اما کار خوبی کرد بچه هاشو تو این دنیا بی مادر نذاشت

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
خخخ ما ک کارمون ب کلانتری کشید ولی اونجا فهمیدیم این کارو میکنن ک فروشنده دعوا کنه باهاشون برن دیه ب ...

بازم خیلی خیلی تاسف باره قبح کارانقدر ریخته که به راحتی مرد برمیگرده غیرت وناموسشو میفروشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
همسرم مانتوفروشی دارهچندوقت پیش یه زن و مرد اومدن ده تومن مانتو خریدنموقع کارت کشیدن آقاعه گفت یه دو ...

وای خدا ادم چه چیزا میشنوه 

خدا هممون رو حفظ کنه 😞

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

کارش رو تشویق نمیکنم و موافق نیستماما کار خوبی کرد بچه هاشو تو این دنیا بی مادر نذاشت

منم تایید میکنم چون مادرم

اگه بچه ها کسی رو داشتند ک کارشون ب اینجا نمی‌کشید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بدبختی ما اینجاست تعداد آدمای بی غیرت، بی شرفت، ارزون و دوهزاری، چنین آدمای داره افزایش پیدا می‌کنه

همه اش تقصیر مرداست 

بابت اینچیزا بهشون پول ندن 

میرن سرکار و سالم پول درمیارن 

خدا مردهای کثیف رو لعنت کنه 

که باعث شدن بعضی زنها هم کثیف بشن😔

وای

واکنش همسرت چی بوده😠

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810