2777
2789

دور از جون همه پدرا خیلی حر.وم زاده هست میخام صداشو ضبط کنم به بهزیستی و پلیس نشون بدم تا حالشو جا بیارن😤 دیشب دستام خشک شده بود رفتم کرم بردارم بزنم به دستام دیدم تموم شده تهش ی کوچولو بود همونو زدم به دستام صبح جعبش تو اتاقم بود ،اومد گفت کرم رو بیارید مامانم از داخل اتاق من بردش ،گفت این کرم رو تموم کرده هزار بار بهم گفت ج.نده انقدر داد میزد میگفت این ج

ندست😭😭حالا این رفتار خوبشه روزی ۱۰۰ بار بهم میزنه این حرفو  

میخام گزارششو‌ بدم آبروش برع ،با مردم خیلی خوبه اونا هم قبولش دارن ولی همسایه ها میدونن تو خونه ما چخبره😭کاش فقط کل مشکلم همین بود همه جوره مارو نابود کرده همه جورههه اگه تاپیکای قبلمو بخونید متوجه میشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابای کثافت منم همینه منتهی محل سگ بهش نمیزارم ح رومزاده رو کاش بمیرن همچین آدمایی

نذر کنیم الهی تریلی از روشون رد بشه😭😭العی خدا از رو زمین محوشون کنه ب حق پنج تن

خدا نجاتت بده از دست اين عزراييل باورم نميشه😔

حالم از این خونه ای که توشم بهم میخوره هرروز دعا میکنم یه دری باز شه فرجی بشه فرار کنم از این جهنم تازه این کثافت من موادم مصرف داره دیگه فکر کن چه خبره تو خونه ی ما همش یا تو قیافه اس یا پوزشو کج میکنه یا زر مفت میزنه انگار مثلا من پدرشو کشتم

ولی به هر حال راجع به پدر ، از ناسزا استفاده نکن به نظرم ، حالا اگه ابلیس هم باشه

چي ميگي؟چون پدره هر بلايي بايد بياره سر بچه ها چون ي شب حاليش نبود نجسيشو خالي كرده

حالم بهم خورد از اين طرز فكر 

حالم از این خونه ای که توشم بهم میخوره هرروز دعا میکنم یه دری باز شه فرجی بشه فرار کنم از این جهنم ت ...

این کثیف مصرف نمیکنه ولی زاتش حرومه خرابع خودش من کاریش ندارم صد نمونه فحش بارم میکنه

چي ميگي؟چون پدره هر بلايي بايد بياره سر بچه ها چون ي شب حاليش نبود نجسيشو خالي كردهحالم بهم خورد از ...

بعضیا خبر ندارن ... هیچی نمیتونم بگم فقط میتونم بگم اامیدوارم به روز من بیفتن تا بفهمن

این کثیف مصرف نمیکنه ولی زاتش حرومه خرابع خودش من کاریش ندارم صد نمونه فحش بارم میکنه

خدا لعنت کنه همچین آدماییو چقدر بی شرف میتونه باشه طرف به کسی که بچه ی خودشه همچین صفتایی بده

2810