2777
2789
عنوان

هیچ ترک و کرد و بلوچ و لری بد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا چه ربطی به قومیت داره مگه طرف خودش انتخاب میکنه که اهل چه قومی باشه!

نمیفهمم واقعا..و از همه بدتر دوستتون معذرت میخام ولی چقدر نادون بوده که هم با خبرچینیش شما رو ناراحت کرده و هم‌ مادرش رو بدجلوه داده..

هرچند حرف مامانه اصلا درست و منطقی نیست 

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     

مادر خیلی حالیش بوده برای همین یکی دیگه دست به کار خوب شدن حال دخترش زده 😂 دختر چه خنگ بوده که حرف مادرشو صاف کف دست شما گذاشته !؟ 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
ما لرا فقط یه چیز بهمون از بچگی یاد میدناحترام به مهمان واجب و آمدن مهمان برکت داره

بازم معتقدم تو هر قوم و ملیت هم ادم خوب هست هم بد 

نمیشه گفت ی قوم صرفا همه خوبن 

... 🤍🦋
حرف مادر ایشون حقیقت نداره همونطور که حرف شما هم حقیقت نداره و درست نیستنمیشه گفت هییییچ کرد و لر و ...

من حرفم.درسته پاشم هستم 

هممممممممممه ایران ماهن

ترک و لر و سیستانی و عرب نداره 

مهم اینه هممون زیر نام مقدسی به نام ایرااااااان هستیم

نه چیز دیگه ای

شاید گفته بعد بلاکش کرده😐😁

نه اتفاقا اینارو که بمن گفت 

منم گفتم آره مامانت درست گفته من حالیم نیست و حیوونم که وقت برای خوب شدن تو گذاشتم 

بعد چتاش رو حذف کردم و دیگه جوابشو ندادم 

2810