مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 عنوان سلام کسی از این زبانبند نتیجه دیده 103 بازدید | 21 پست صم بکم عمی....میگن مجربه 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰 امروز | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 بخون فوت کن وجعلنا هم عالیه وافعا جواب میده؟شوهرم واسه بردن خونه مادر و بقیه خیلی مخالفت میکنه. 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 بله چند بار باید بخونم .۱۰۰ در ۱۰۰ جواب میده گلم ؟برای شوهرم میخوام که وقتی میخوام ببریم خونه پدرم مخالفت نکنه هر وقت که من خواستم 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 19346 وافعا جواب میده؟شوهرم واسه بردن خونه مادر و بقیه خیلی مخالفت میکنه. وجعلنا رو بخون یک خطه من امتحان داشتم عملی بود میخوندم به مدرس ندید اشتباهمو
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 وجعلنا رو بخون یک خطه من امتحان داشتم عملی بود میخوندم به مدرس ندید اشتباهمو خدا کنه. اخه من خواسته دارم از شوهرم .از الان استرس شب یلدا رو دارم که من دلم میخواد برای یکبار هم که شده کنار خانوادم باشم ولی موافقت نمیکنه .😪 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 19346 خدا کنه. اخه من خواسته دارم از شوهرم .از الان استرس شب یلدا رو دارم که من دلم میخواد برای یکبار هم ک ... اره عزیزم جفتشو بخون به بعد بهش بگو یبار امتحانی یه چیزی رو که میدونی گیر میده امتحان کن روش ببین جواب میده یا نه
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 اره عزیزم جفتشو بخون به بعد بهش بگو یبار امتحانی یه چیزی رو که میدونی گیر میده امتحان کن روش ببین جو ... تنها چیزی که گیره همین موضوعه باورت میشه؟ 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 اره عزیزم جفتشو بخون به بعد بهش بگو یبار امتحانی یه چیزی رو که میدونی گیر میده امتحان کن روش ببین جو ... دعا کن جواب بده یه عمر دعات میکنم .بخدا واسه چیزای حرام نمیخوام .حق شرعیمه😔 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 19346 تنها چیزی که گیره همین موضوعه باورت میشه؟ عزیزم🥲یعنی میرید خونه مادر خودش همیشه ؟ یا خونه خودتون میمونید
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 19346 دعا کن جواب بده یه عمر دعات میکنم .بخدا واسه چیزای حرام نمیخوام .حق شرعیمه😔 یه چیزی هم بگم یدونه زیارت عاشورا و ناد علی نذر کن من هر وقت گیر میوفتم بخدا این برام معجزه میکنه
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 اره عزیزم جفتشو بخون به بعد بهش بگو یبار امتحانی یه چیزی رو که میدونی گیر میده امتحان کن روش ببین جو ... ی بار مجرد بودم دوست داشتم چادر بخرم بابام نمیزاشت .نمیدونم چی خوندم که قبول کرد .کاش همون صم بکم باشه 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
مرواریدبنفش۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 5646 یه چیزی هم بگم یدونه زیارت عاشورا و ناد علی نذر کن من هر وقت گیر میوفتم بخدا این برام معجزه میکنه باشه گلم🥰 🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
darya_ms عضویت: 1400/04/30 تعداد پست: 19346 ی بار مجرد بودم دوست داشتم چادر بخرم بابام نمیزاشت .نمیدونم چی خوندم که قبول کرد .کاش همون صم بکم با ... ایشالا این سری قبول میکنه عزیزم