2777
2789

سلام 

وقت همگی بخیر 

دختر خواهرم سه ساله و نیمه است 

کلمات رو تک تک میگه 

ولی جمله نمیگه از بس گوشی بهش دادن .

نحوه کار با گوشی و کنجکاویش نشون میده بچه با استعدادی هست همه چیز رو می فهمه ولی حرف نمیزنه 

از دو سالگی هی گفتن این یکدفعه حرف میزنه و پشت گوش انداختن ولی به نظرم تا الان زمان زیاد صرف شده 

شما چه تجربه و نظری دارید که می تونه کمک کننده باشه 

ممنونم ک مشارکت میکنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسرم ۳سالشه تاحالا ده دیقه م گوشی دستش ندادیمخودشم میکشه ها گریه میکنه میگه بدید ما نمیدیمگوشی و ...

بهترین کار

اکثرا حوصله ی بازی با بچه رو ندارن خودشونو راحت میکنن🤦‍♀️

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

دوست منم شیر ب شیر اورده . بچه اولش حرف نمیزنه الان ۴ سالشه

کوچیکه دو سال و نیم حرف میزنه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
منم حوصله بازی ندارم😂منتهی گوشی ام نمیدم تی وی ام نمیذارم ببینهخودش واسه خودش بازی میکنه😂

ای بابا😂

مگه چندبار قراره سه ساله بشه؟ حالا به من ربطی نداره جسارت میکنم ولی باهاش وقت بگذرون حیفه❤️❤️

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
ای بابا😂مگه چندبار قراره سه ساله بشه؟ حالا به من ربطی نداره جسارت میکنم ولی باهاش وقت بگذرون حیفه❤️ ...

حوصله بازی ندارم

ولی خیییلی حرف میزنم باهاش

یعنی بهترین چیز تودنیاس ح زدن باهاش

همه چی و چپکی میگه اصن سرحال میام

مرسی عزیزم