2777
2789

هنوز شک دارم هنوزم گاهی میشینم فکر میکنم یهو بی دلیل حس میکنم داره بهم خیانت میکنه مثلا وقتی خیلی قربون صدقم میره حس میکنم یه کاری کرده وقتی باهام رابطه نداره حتی اگر خسته باشه فکرمیکنم داره خیانت میکنم و با این فکر کل روزم خراب میشه. 2 سال پیش مچش گرفتم توخونه بایکی دیگه. داغون شدم. الان چیز علنی ازش ندیدم پیامی چتی چیزی ک بگم بازهم خیانت میکنه اما بهش شک دارم هنوز 😢😢 امروز پیامش دادم سین کرد خوند آنلاین میشد همش اما جوابی نمی‌داد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عاشق بچه ام گاهی برا که امتحانش کنم بهش میگم بیا بچه دار بشیم خودشم عاشق بچه است و خیلی حس مسئولیت ب بچه داره هربار میگمش میگه نه و حس میکنم شاید هنوز کاری میکنه و چون خیلی بچه دوست داره میگه نه ک آسیب نبینه بچه. خودمم برا ک امتحانش کنم بهش میگم نه جدی 

عزیزم من درک میکنم حال بدت رو،فقط مشاوره کمکت میکنه تا از این حس رها شی،وقتی میری نه اینکه فراموش کن ...

مشاوره رفتیم 2 تایی رفتیم تنها هم رفتم 1سال و نیم میرفتم 

البته تجربه من به این شدت و فجیعی مال شما نبود.خیلی سطحی بود.اما مشاوره خیلییی کمک کرد بهمون

منم از سطحی شروع شد اوایل ازدواج چت میکرد پاک میکرد و میگفت من شکاکم از همونجا شروع شد و همیشه انکار میکرد و حتی میگفت زن من بیماره 

نمیدونم شاید هزار دلیل داشتم برای رفتن از خیانتش تا اخلاقاش اما دنبال یک بهانه بودم برای موندن شاید ...

پس انتخاب کردی که بمونی و اعتماد کنی 

اگه تو این دوسال واقعا چیز مشکوکی ازش ندیدی دیگه این شک هارو کنار بزار و به زندگیتون اعتماد و هدیه کن عزیزم 

اگه قربون صدقت می‌ره اینطور فک کن که پشیمونه تازه فهمیده چقد دوست داره بهش محبت کن و رفتارهای همسرتو برای خودت با دید مثبت تعبیر کن اما...

حواستم جمع باشه زیاد بیخیال نباش اگر چیز واقعا شک برانگیزی دیدی اون موقع حساس شو نه بخاطر اینکه پیامتو دیده جواب نداده شاید دستش میخوره شاید نتش یهو قطع میشه یا دسش بنده

دوسش داری؟

شاید. ما نیمه سنتی ازدواج کردیم معرفیمون کردن یه2 ماه باهم بودیم بعدشم نامزدی و عقد عروسی. میدونم خیلی موقعیت های بهتری میتونستم داشته باشم چون من 10 سال ازش کوچیکترم و خیلی خوشگل تر. شایدم ترس داشتم ترس از تنهایی ترس از بدون حامی بودن ترس از اینکه مادر خودمم جداشده 

2810