2777
2789
عنوان

تو کارنامه نمره چندتا درسو 10 بگیریم شرم آوره یا نه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا فقط خودتو نباز و تمرکزت رو بزار برای نهایی...

حالا زمان ما که نهایی نبود ولی یادمه سال یازدهم که بودم چند تا درس رو تک شدم و به جاش ترم دوم جبران کردم...

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
من یکیش‌ و ۱۰ بگیرم سکته مغزی و قلبی و.. رو باهم میزنمم😂😐چه برسه چن تاشودهم تجربی ام

خب اون مگ الان از تو پرسید که چند تا ۱٠ گرفتی نمره ت چطوره؟ اون استرس داره و گفتش که طبیعیه یا نه

حداقل دلداری نمیدید نمک رو زخمم نباشید

برای زمانی که وارد سال دهم میشی افت تحصیلی طبیعیه ، اگر دیدی مشکل داری فیلم ببین فقط بسنده نکن به کلاس مدرسه ، اگر دیدی کوئیز یا پرسشی رو خراب میکنی اشکال نداره نمره امتحانت رو بالا ۱۹ و نیم بگیری مستمر بیست میگیری فقط اگر تجربی هستی برای زیست همیشه آماده باش( کار به نمره پرسش نداشته باش ) برای اینکه خودت خوب یاد بگیری و موقع امتحان بیچاره نشی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

امتحانات هنوز شروع نشده به شما کارنامه دادن؟😶

شاید کارنامه ماهیانه عملکرده 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

2810