2777
2789

من هر روز دارم می میرم بخاطر اینکه حس نداشتم و همه گفتن بعدا عشق ایجاد میشه همش دروغه هیج عشقی به وجود نمیاد من هر روز دارم زجر میکشم 

خواستگار من نه پول داشت نه قیافه داشت نه تحصیلات درست نه خانواده نرمال 

من هر روز دارم می میرم و آروزی مرگ دارم از این زندگی

کاری به حس و ایجاد شدنش ندارم

ولی چطور حاضر به ازدواج با کسی شدی که نه پول داره نه خانواده نه قیافه؟عاشقشم ک‌نبودی

پس ملاکت چی بود؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تصور اینکه با کسی زندگی کنم که دوسش ندارم برام عذاب اوره،حتی به خانوادمم روراست گفتم 

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

کاری به حس و ایجاد شدنش ندارمولی چطور حاضر به ازدواج با کسی شدی که نه پول داره نه خانواده نه قیافه؟ع ...

بخاطر اینکه خواستگارم بهم گفته بود در کنار کارمندی خرید و فروش ماشین میکنم ولی دروغ گفته بود بعد عقد فهمیدم که کل حقوق کارمندیش واسه قسط میره یعنی از ۱۰ تومن هشت و نیم قسط میداد نمیدونم با چه امیدی اومده بود خواستگاری من نابود شدم اوایل بهم گفت یه میلیون پول داری قرص بدی من اون روز نابود شدم. گفتم شوهری که یه تومن نداره چجوری بهش تکیه کنم

بخاطر اینکه خواستگارم بهم گفته بود در کنار کارمندی خرید و فروش ماشین میکنم ولی دروغ گفته بود بعد عقد ...

یعنی اصلا نرفتین پرس وجو و تحقیق؟

همچین دروغی خیلی راحت تو تحقیق مشخص میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

خب مهمه، با همین چیزاس ک کم کم علاقه هم میاد 

ب این دلیل میگن بعد ازدواج هم حس میاد معمولا

وقتی طرف هیچ جوره معیار هاتو نداره حالا هر معیاری ک تو ذهنته، امید نباید داد ب بوجود اومدن حس

... 🤍🦋
یعنی اصلا نرفتین پرس وجو و تحقیق؟همچین دروغی خیلی راحت تو تحقیق مشخص میشه

چرا تحقیق کردیم همه از لحاظ اخلاقی تایید کردن از لحاظ مالی خانوادش پایین‌تر از ما بودن ولی بعد فهمیدم چقد خسیس هستن همشون 

2810