2777
2789
عنوان

ی چیزای تعریف میکنم بخونین نظرتونو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت هدفش این بوده حرص شما رو در آره،یا شما بگید بهرام بده تو خوبی که به من خیانت نمی کنی .من هر و ...

من اینجوری بگم شوهرم میکنتش نقطه ضعف م و هر وقت بخواد حرصم  بده میگه مثل اون میشم

مقایسه نکن و اینکن زیاد این بحث رو کش نده و بگو پول بده تا برم چیزای مراقبت پوستی میلیونی بخرم اگر داد که هیچ ( اگر هم نداد حداقل دهنش بسته میشه) 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

گفتن ولی منم لازم دونستم بگم 

متاسفم برات و با این طرز حرف زدنت

متنفرم از این زنایی که راجب قیافه یه زن دیگه بد میگن اینطور ادما از نظر خودشون خیلی خوشگلن در صورتی که هیچی نیستن

من اینجوری بگم شوهرم میکنتش نقطه ضعف م و هر وقت بخواد حرصم بده میگه مثل اون میشم

پس اگه این طوریه هدفش فقط حرص دادن شما بوده،چون شوهر من واسه حرص دادن نمی گه به عنوان درد و دل می گه مثلا یکی این طوری گفته بهش گفتم کارت درست نیست منم تأییدش می کنم می گم آره حرفش بد بوده خدا رو شکر شما مثل اون نیستی 

واای این چه عدله ای بود آوردی ؟!!

یعنی هر کی زشته، شوهرش میتونه خیانت کنه 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
2810