2777
2789
عنوان

دوستی مجازی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دهم تجربیم

تاپیکتو دیدم گفتی کندخوانی و... میدونی علتش چیه؟ همیپ یارو

چون ذهنت درگیرش میشه وسط خوندن

مگه نه؟ 

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
والا خودمم نمیدونم یکبار میگه پسره سرد میشم یه بار میگه دختره خیلی دروغ میگه

کجا اشنا شدین؟ 

مطمئن باش پسره

درهرصورت همچین ادمی لیاقت نداره بزن بلاکش کن بره

قبلش به نظرم یه جور بتوپ بهش بعد

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
کجا اشنا شدین؟ مطمئن باش پسرهدرهرصورت همچین ادمی لیاقت نداره بزن بلاکش کن برهقبلش به نظرم یه جور بتو ...

میشه لطفاً درخواست دوستیمو قبول کنی؟برات همشو تعریف میکنم

میشه لطفاً درخواست دوستیمو قبول کنی؟برات همشو تعریف میکنم

کردم

اتفاقا منم میخوام تعریف کنم

بلاکش کن همین الان فک کردم پسره و باهم بودین تو اصلا نمیدونی کیه و چیکارس به خودت اسیب نزن

میشه شما هم درخواست دوستیمو قبول کنی؟براتون توضیح میدم بعد بهم بگید نظرتونو

نه همینجا اوکیه

اینجا رومخه خیلی

پیاماش و صدتا پروسه کد زدن وسطشو ارسالو میاد بیرون و.. ولی باز هرجور مایلی اگه اعتماد نداری

نه همینجا اوکیه

پیویم میتونستی ایدیتو بدی یا اگه میخوای من بدم 

اگه هم نه که مشکلی نیست

2810