2777
2789
عنوان

وقتی دلت گرفته 💔

92 بازدید | 17 پست

چکار میکنید 

من میگم خدایا یه کم آرام‌تر امتحانم کن من طاقت ندارم از لحطه ای چشم باز کردم در حال امتحان گس دادنم خدایا من خسته شدم کم آوردم 

خدایا وقتی میبینم از من کوچکتر پدر دارن مادر دارن بچه هم بهشون دادی کار خوب هم دادی دلم میخواد داد بزنم کجایی پس زود بیا خدا کمکم کن دلم میشکنه منم دلم میخواد خدایا 🥺♥️😔

خدایا گناهانی باعث شدن به این روز بشینم و غصه بخورم ببخش خدایا کممک

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

این همه حرف بزنم که دلم وا میشه

من حرفم دلمو باز نمیکته بیشتر اعصابم بهم میریزه 

ایتقدر حالم بد میشه بخوام حرف بزنم بنده ها دردمو میدونن بدتر حالم میشه که پیش بنده خدا دارم داد میزنم 

خدایا کمکم کن 🥺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اینجا حرف میزنم. 

تاییمیک هام رو ببینی متوحه میشی 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

تو یادداشت گوشیم درددلامو با خدا مینویسم 

اما خوب اسی جان بهتره خودت رو با هیچکس مقایسه نکنی حتی وقتی موفق ترین بودی اگر شرایطت بد باشه با مقایسه حالت بدتر میشه اگرم شرایطت خیلی عالی تر از بقیه باشه مقایسه متوقفت میکنه نمیزاره بیشتر رشد کنی اشتباه ترین کار ممکن مقایسه هست

تو یادداشت گوشیم درددلامو با خدا مینویسم اما خوب اسی جان بهتره خودت رو با هیچکس مقایسه نکنی حتی وقتی ...

حقیقتش واقعیت زندگی بقیه میبینم نگاه خودم میکنم میگم مرحبا به سرنوشت 

2810