2777
2789

چرا عزیزم مشکلت چیه

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابت سقطی که داشتی؟ 

الان تو باید کارهای نکرده تو برای بچه ای که داری جبران کنی وگرنه باز هم این بچه ات بزرگ میشه باز عذاب وجدان اینو میگیری که  کاری نکردی براش

طفل بودم، دزدکی پیر و علیلم ساختند آنچه گردون میکند با ما نهانی میکند
بابت سقطی که داشتی؟ الان تو باید کارهای نکرده تو برای بچه ای که داری جبران کنی وگرنه باز هم این بچه ...

اره . حالم خیلی بده چطوری کاری کنم خودمو باختم حس تموم شدن میکنم 

توبه کردی رفت یگه اگر بخوای به این بچه ات هم ظلم کنی با رفتارهات خدا نمیبخشتت

فکر کردی همه مردم بیگناهن فقط تو گناه کاری ؟ بابا ادمیزادیم معصوم که نیستیم

شما هورمونهات به هم ریخته و خودت باید خودتو نجات بدی 

به خاطر بچه ات به خاطر خودت 

خدا رحمان و رحیمه 

این اتفاق افتاده که فقط درس عبرت بشه برات وگرنه بدون اذن خدا برگی از درخت نمیوفته

شما هورمونهات به هم ریخته و خودت باید خودتو نجات بدی به خاطر بچه ات به خاطر خودت خدا رحمان و رحیمه ا ...

هر چقدر میخوام جمع کنم نمیشه برای چند دقیقه میتونم فقط . دلم روزهای قبل این اتفاق رو میخواد ارامشم که به باد رفته

هر چقدر مشغولم ولی یادم نمیره اصلا

داری خودتو اذیت میکنی

نمیگم سقط خوبه یا بد خیلی از کشورا سقط حق زن میدونن.

الآن عذاب وجدان اینو داری بعدها عذاب وجدان اینو میگیری که چقد شوهر و بچم اذیت کردم

رهاش کن .

2810