اصلا بعضی از تاپیکارو میبینم حالم بد میشه تااین حد کمبود؟؟الان تاپیک یه کاربرو دیدم کلللا تاپیکاش پز دادن بود واقعا چجوری میتونین؟میدونید شاید اون لحظه یه نفر چقددد حسرت بخوره ؟میدونید چقد دلش میگیره؟؟
البته خیلیا که مشخصه فیکن دروغ میگن
ولی اونایی که حرفاتون دروغ نیست لطفا یکم مراعات کنیدایشالا همیشه خوش باشین ولی جای عمومی انقد جار نزنید درست نیس
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی به نظر من حس و انرژی خوب و همنچین کارای که از روزای خوبت بگی و بقیه انرژی بگیرن و حسای خوب باهم شیر کنیم خیلی بهتر از تاپیک مشکل خیانت و مادر شوهری هست
و واقعا کسی حسرت چیزی نمیخوره(مگر استثنا باشه) و همه از وجود اینک اون ادم خوشحاله خوشحال میشیم و اکثرا دیگ.هیچ تاپیک منفی باز نمیکنم و اتقاقا عاشق تاپیک هایم که از انرژی و روز خوبی که داشتن از عشق همسر پارنترشون از اینک حداقل حالشون خوبه هستم
توی این وضعیته اقتصادی که داریم ومردم اینثدر بدبختن که تازه باید خوشحال بشسپین ببینین چندنفرم ضع واوضاعشون خوبه...اصلا انرژی مثبته...همش که نباید آه و ناله و بدبختیا رو گفت...دمش گرموالا اونی که اومده پز داده..داشته ماله خودش بوده زحمتشا کشیده پزم داده...