2777
2789
عنوان

کاش جای زنش بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عشق چشمای آدمو کور میکنه 

الان هر کی هر چی بگه ،شما نمیشنوین شایدم بدتون بیاد 

کاملا میفهممت 

خودم تجربش کردم 

ولی الان بعد این همه سال ،وقتی یادم میافته یدونه از اینا🤦 نثار خودم میکنم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عشق چشمای آدمو کور میکنه الان هر کی هر چی بگه ،شما نمیشنوین شایدم بدتون بیاد کاملا میفهممت خودم تجرب ...

دقیقا هم کر شدم و هم کور انگار بهتر از اون نیست تو دنیا

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

دختر خالم هم یکی از پسرای فامیل شده بود ولی بهش نرسید ، شب عروسی عشقش تا خودکشی پیش رفته بود  ... 

چند سال بعد خودش ازدواج کرد با یه آقای خیییلی خیلی خوب بعد میگفت با خانم اون پسری که عاشقش بود دوست شد و خانمش پیشش درد دل میکرد و دختر خالم تازه فهمید اونیکه عاشقش بوده چه آدمی بوده و خودش خبر نداشته 😔 میگفت همسر خودم صد پله از اون بالاتره و الان اونو چیزی فراتر از عشق دوست دارم ...

هر اتفاقی قطعا یه حکمتی داره ، اگه میبینی خدا اونو برات جور نکرد حتما یه گزینه ی خیلی بهتری برات در نظر داره 😊

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
2810