2777
2789
عنوان

دوستم دختر خرابیه🥲

1247 بازدید | 106 پست

خیلی چندشم میشه خدامنو ببخشه. نو. د عکس بد میفرسته ب دوست پسرش رابطع جنسی داشته چمیدونم همه غلط کاری کرده. سیگار کشیده یواشکی مشروب خورده. خودارضاییم میکنه اصرار ک توام بکن. یبارم فکنم میگفت شک داشتن حامله شده بوده از دوسپسرش

تنها دوستمه و همه خلاف کرده تقریبا

مامانمینا فک میکنن دختر خوبیه ولی همیشه ته دلم پشیمونم بتهاش دوست شدم

میترسم ب مرور منو مثل خودش کنه🥲🥲🥲

کاش دانشگاه رفتم ی دوست درست درمون پیدا کنم🥲

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه بیاید تاپیک عکسی ک گراشتم رو ببینید لطفا بچها

میترسم فبک باشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
الان میان میخورنت میگن‌خراب مغز توعه😹😹😹😹😹😹

🥲🥲ها بخدا

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

فقط تو خوبی که بقیه رو قضاوت میکنی

هیچکس حق نداره به کسی اینو بگه حتی تو احادیث داریم تو نمیتونی به کسی بگی گناهکار شاید شب قبلش تاصبح داشته گریه میکرده توبه میکرده!

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

وا تو که این نظراتو داری دربارش چرا باهاش دوستی خوب

روز اول نمیدونستم اینجوریه

بعد سه سال اینا روی واقعیشو نشون داد🥲

2810