2777
2789

اگه خدای نکرده عزیزتون فوت کرد رسم رسوم هاتون چیه؟اینجاتا یک هفته خونه معذی اتراق میکنن میخورن ومیخوابن که بنظر من خیلی بده ومراسم هارو هم خیلی سنگین برگزار میکنن که بنطرم اونم بده چون واقعا با این گرونی سخته

میشه ی صلوات برا حاجتم بفرستین 😓🥺❤️

ببخشید استاتر عزیز

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ رسمی نداریم 

----یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

خانواده همسرم رسم خییلی بدی دارن مادربزرگشون فوت کرده بود یادم میاد..یه هفته چیه خداشاهده تا چهلم جمع میشدن یجا از منم دلخوربودن چون من زیادنمیرفتم😏

فک کن زندگیشونو ول کرده بودن ریخته بودن اونجا چتر

از روز اول تا روز خاک سپاری نزدیکان درجه یک خونه صاحب عزا میمونن هم برای تسکین و دلداری هم برای پذیرایی از اقوام و همسایه ها و آشنا های که  برای تسلیت میان، بعد از خاکسپاری باز همه خداحافظی می‌کنن و میرن و تموم تا هفته 

ما تنها رسممون این هست که تا یک ماه هر روز صبح تا شب خونه فرد صاحب عزا میان برای عزاداری . بعد از یک ماه هم تا سالگرد هفته ای یک شب مراسمه .

واقعا رسم بدی هست خودمون به تازگی صاحب عزا بودیم و واقعا یک ماه هر روز مراسم داشتن سخت بود برامون .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2810