2777
2789
عنوان

بچها یه نظر میدین راجب ترکیب النگو هام

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقابعد میپرسی مگه هنوزم النگو میندازن بهشون برمیخورهفکر میکنن بحث ما پول و حسادتهانگار ما نداریم ک ...

نمیدونم والا من خودم دوست ندارم ولی خب همه جاری ها و اهالی خانواده همسر دارم انگار نداشته باشی یه جوریه براشون منم گرفتم همش میگم در بیارمشون صدا هم میده رو مخمه

دقیقابعد میپرسی مگه هنوزم النگو میندازن بهشون برمیخورهفکر میکنن بحث ما پول و حسادتهانگار ما نداریم ک ...

النگوی زرنار که من دارم جز پر اجرت ترین طلاهای روز دنیاس عزیزم.  اونی که بخاد هزینه کنه در قید بند اون سه چهار میلیون اجرتش نیست هرکسی به یچیزی علاقه داره من خودم از دستبند خوشم نمیاد

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

طلاست؟!!!؟ چرا هرکدوم ی شکله اگ طلاست توروخدا همه رو عوض کن ی چن تا شیک بگیر اصلا خوب نیستن 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
طلاست؟!!!؟ چرا هرکدوم ی شکله اگ طلاست توروخدا همه رو عوض کن ی چن تا شیک بگیر اصلا خوب نیستن

نه بدله👀

برای سرمایه گذاریه. گفتم اگه خوبه دستم کنم

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

النگوی زرنار که من دارم جز پر اجرت ترین طلاهای روز دنیاس عزیزم. اونی که بخاد هزینه کنه در قید بند ا ...

👍👍👍👍ایول نمیدونم چرا بعضی ها میگن النگو نمیدونم مخصوص پیرزن و ایناس ولی من کسی رو ندیدم ک النگو دستش نباشه یا دوست نداشته باشه بحث اجرت و اینا نیست من خودم ۱۲تا النگو دارم ۵_۵تا دسبند ولی کلا ۴_۵تا النگو دستمه اگه بحث اجرت بود ک فقط یکیشو میخریدم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
👍👍👍👍ایول نمیدونم چرا بعضی ها میگن النگو نمیدونم مخصوص پیرزن و ایناس ولی من کسی رو ندیدم ک النگو ...

آره دقیقا 

واقعا فازشونو درک نمیکنم

من به طلا بچشم سرمایه گذاری نگا میکنم دنبال زشتی خوشگلی نیستم 

2810