2777
2789
شهریور

پیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افتاده بینمون یک ماهی هست پیام نداده ، ارتباطمون کاری بود
اینی که ناشناس پیام داده خودشه ؟ خودش احتمالش هست بازم پیام بده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شک نکنید که میخونه

پیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افتاده بینمون یک ماهی هست پیام نداده ، ارتباطمون کاری بود
اینی که ناشناس پیام داده خودشه ؟ خودش احتمالش هست بازم پیام بده؟

😂 من ترو تو یه تایپک دیگه هم دیدمطرفو به تنگ رسوندی میگفتی هی حسش چیهخدا کنه واقعا دوستت داشته باشه ...

😂😂😂

چرا من همه جا هستم ؛ تو همه تاپیک های حس ششمی منو میبینی 😂😂

همه هم منو شناختن زیر هر تاپیکی پیام میزارم یکی میاد میگه علی بیا اینو بگیر ببر 😂😂

تو رو خدا مسخره ام نکن ؛ دیوونه شدم از دستش ...

😂😂😂چرا من همه جا هستم ؛ تو همه تاپیک های حس ششمی منو میبینی 😂😂همه هم منو شناختن زیر هر تاپیکی پ ...

😂😂😂 بنظرم موفق میشی

چون منم مثل تو بودم

بلاخره بهش رسیدم

ولی اون ادمی نبود که منو نگهداره دیگ

😂 من ترو تو یه تایپک دیگه هم دیدمطرفو به تنگ رسوندی میگفتی هی حسش چیهخدا کنه واقعا دوستت داشته باشه ...

تو ام برام آشنایی ...😂😂

آخه هیچکس جوابم نمیده ۱۰۰ بار باید بپرسم ...

حالا یادت نمیاد حس ششمی به من چی گفت ؟! 🤦🏻‍♀️😂

پیام میده بهم ؟ حسی داره؟ یه چندباری تعریف کرد ازم ولی الان یه فاصله افتاده بینمون یک ماهی هست پیام ...

اگه بحث عشق و دوست داشتن باشه که پیام میده

ولی اگه بحث فقط رل زدن و وقتش رو پر کردن باشه سرش تا زمانیکه جایی گرم باشه پیام نمیده

تو ام برام آشنایی ...😂😂آخه هیچکس جوابم نمیده ۱۰۰ بار باید بپرسم ...حالا یادت نمیاد حس ششمی به من چ ...

اره گفت دوستت داره

داشتی میگفتی مادر علی چجوری دوست داره

خود علی چی دوست داره

چیکار کنم چیکار نکنم

2810