2777
2789
عنوان

اقدام بارداری وجنسیت دختر

124 بازدید | 21 پست

بچه ها بخوایم بچه دخترشه کسی میدونه کدوم روزا باید اقدام داشت؟

من امروز ۹روز ازاولین روز پریودشدنم میگذره

دیروز رفتم حموم

ظهرش اقدام سطحی داشتم آخه شنیدم میگن رابطه عمیق شانس پسرشدنوبالامیبره

امروزم اقدام داشته باشم؟

نمیدونم اصلا تخمک گذاریم کدوم روزاس وچنروزه☹

نمیدونم کاربری چندممه😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ب نظرم فقط خواست خدا 

خواهر شوهرم عاشق پسر بود یک سال تمام هرکاری بگی انجام داد برای پسر آخرش هم دختر شد

من عاشق دختر بودم بدون هیچ کاری و رژیم و روشی فقط با دل شکسته از خدا دختر خواستم دقیقا ماهی که فقط ی رابطه داشتیم حامله شدم اونم دختر 

تا چندروز دیگه دنیا میاد انشالله 😍😍

والا ب نظرم فقط خواست خدا خواهر شوهرم عاشق پسر بود یک سال تمام هرکاری بگی انجام داد برای پسر آخرش هم ...

ای جانم به سلامتی، منم دختر میخوام توی اقدامم 😍

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

والا ب نظرم فقط خواست خدا خواهر شوهرم عاشق پسر بود یک سال تمام هرکاری بگی انجام داد برای پسر آخرش هم ...

ایشالاعزیزم مبارک باشه قدمش براتون

میشه برمنم دعاکنی ک اینماه خدابهم یه دخترنازوسالم بده

نمیدونم کاربری چندممه😂

بین ۱۴تا ۱۶سیکل نباشه...

بعد پاک شدن پریودی بهترین موقع برای دختردارشدنه.

از روزی که پاک میشی تا ۷روز بعدش..

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

بین ۱۴تا ۱۶سیکل نباشه...بعد پاک شدن پریودی بهترین موقع برای دختردارشدنه.از روزی که پاک میشی تا ۷روز ...

اهان پس ینی امروز ک روز ۹سیکلمه هم میشه اقدام کنم

نمیدونم کاربری چندممه😂
واقعا؟شنیدم ک پنجاه پنجاهه توکل ب خدا

واقعا…

هیچی دست خودمون نیست واقعا خاست خدا بالاتره

شما هم اگر خیلیییی برات مهمه برو ivf مگرنه اگر برعکس شد ناراحت نشو ناشکری نکن یه وقت 

2810