2777
2789

ارع عالین شاگرد اولن

مجردم🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با این اوضاع افتصاح یکی جرات میخواد چه برسه به ۳تا به بالا

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اومدم ببینم کسی هس سه چهارتا داشته باشه فقط فک‌کنم اطرافیان من قحط نسل شده باشن😄

اره من خیلی میشناسم ، دو سه مورد پنج تا بچه هم میشناسم ، سن بالا هم نه مثلا بزرگه ۱۶ سالشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

دوتا دارم

نیروی کمکی دارم

همسرمم کمک میکنه

کار میکنم

میرسم به همه چیشون.ولی سخته

نیمتونم تصور کنم اونایی ک ۳/۴ تا دارن چیکار میکنن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
اومدم ببینم کسی هس سه چهارتا داشته باشه فقط فک‌کنم اطرافیان من قحط نسل شده باشن😄

خواهرا شوهر من جوانند هم درس خوندن هم کار میکنن هم سه تا بچه آوردن بعد من یدونه آوردم کلا خونه نشین شدم

بعضی زنا خیلی با عرضه ان 

به درس و مشق که میرسم هیچ به خونه زندگی تفریح هم میرسم تازه دارم برا کنکور سراسری و ارشدم میخونم😂بیش فعالیم خودم بچه هام پیشم کم‌میارن😂😅 

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
2810