2777
2789

بچه ها من سه چهارماهه مرتب میزنم 

گاهی پوستم زبر میشد و بادست کشیدن چرک میداد و انگار یجورایی لایه برداری هم میکرده 

بااینکه مثلا ضدجوش و روشن کننده هست خیلی پوستمو تحریک کرد و هی جوش زد منم فکر میکردم طبیعیه 

امروز دیگه انقدر پوستم زبر و کدر شده بود یکم لیف کشیدم 

بخدا خیلی خیلی اروم و کم 

ولی ببینید چیشده 

پرجوش کرده بوده صورتمو 

چیزای ایرانی نزنید توروخدا 

انگار وایسادن بالاسرشون باچوب مجبورشون کردن سرم بسازن 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

بزار 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه اوه چقد بد شده 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

برو کلینک زیبایی تا یه چیز خوب بهت پیشنهاد بدن

چکار کنم مثلا 

فعلا پمان ان ان زدم 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

یا خدااا،چه بلایی بوده سر خودت اوردی،حتما برو دکتر پوست ،روی تمام محصولات پوستی نوشته اول مقدار کمی مصرف کنید در صورت نداشتن الرژی ادامه بدین ،مشکل الان از اون کرم نیست شما اشتباه مصرف کردی

۴ ماه مداوم مصرف کردی؟ خب همون اول دیدی برای پوستت مناسب نیست باید کنار میذاشتیش ،۴ مااااه اخه؟

تازگیا اینجوری شده 

به مرور 

از ماه اول که اینجوری نبود فقط یکم زبر میشد میگفتم خب داره لایه برداری میکنه باید دست لکشم مثل چرک لایه ی مرده ی پوستم بلند بشه 

2810