2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6651 بازدید | 228 پست

خوب بهش میگفتی برو خود کشی کن تا منم از دست مزاحمتت راحت بشم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

کسی بخواد کاری کنه دیگه نمیگه انجام میده فوری داره تورو میترسونه ...بگو وقتی داشتی غلط به اون گندگی میکردی فکر اینجاشم میبودی مرتیکه ی الدنگ

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهریه نخواستم فقط میخواستم از دستش راحت شممهریه میخواستم که دیگه طلاق نمیدادبچه ندارم

پس بی دردسر هم طلاق داده

با این خیانتی ک کرده بهتره بره خودشو بکشه

خداروشکر ک بچه نداری وگرنه بیچارت میکرد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
نمی‌دونم پشیمونه یا نه ولی فایده ای ندارهمن حتی نخواستم برام توضیح بدهکلا بهش این اجازه رو ندادممیدو ...

آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است.

خیانت کرده دیگه چیو توضیح بده.

استاتر سنت کمه هنوز خیلی راه داری. با این مثلا آدم به جایی نمیرسی. درستو ادامه بده. یه حرفه یاد بگیر. ادم خیانتکار از هر نوعیش جاش تو اشغالیه.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
حالا چرا باهاش زندگی میکنی

میشه به منم کمک کنید 8ماه پیش شوهرم بهم خیانت کرد بخاطر بچه هام بخشیدم،  اما دیگه زندگی نکردم چند روزی یبار میزنه به سرم و اعصاب خوردی در میارم مخل بهش نمیذارم،  البته بهش شک دارم چون گوشیش رمز داره تمام تلاشش اینه دست منبع گوشیش نرسه،  بهشم ک میگم قسم میخوره چیزی نیست

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
آره دانشجو ام دارم درس میخونم

خوبه ولش کن. هدفت فقط سرمایه گذاری رو خودت باشه.

ادمی که نااهله مثل دونه پخته میمونه. حالا هر اندازه بهش آب بده یا خاکشو خوب کن. رشد نمیکنه که نمیکنه. فقط انرژی و عمر خودت تلف میشه.

موفق باشی!

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
غیرممکنه نادیده بگیرم میدونی چه شبایو از تنهای تا صبح گریه کردم؟بعد دستش روشد شوهر زنه فهمید پادرمیا ...

منم از این میسوزم ک چرا چنتا حرف زشت به زنه نزدم ک الان هی دلم نسوزه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
2810