سوداقوشو مدیر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 687 عنوان کی دییجی کالا داره | مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 50 پست سلام خانما اگه کسی داره بگه میخوام تو مسابقه ی دییجی کالا شرکت کنم لایک میکنید امروز | 14:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12621 نی نی یارگفت نکنین هک میشین مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
سوداقوشو مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 687 نی نی یارگفت نکنین هک میشین حالا چی کار کنم میخوام حذف شه
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12621 حالا چی کار کنم میخوام حذف شه نمیدونم شمانه اونایی که واردلینک بشن هک میشن پارسال یکی کردبچه هاهم میگفتن نکنین هک میشین مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
سوداقوشو مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 687 نمیدونم شمانه اونایی که واردلینک بشن هک میشن پارسال یکی کردبچه هاهم میگفتن نکنین هک میشین فک نکنم چن ساله که دیجیی کالا رو دارم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12621 فک نکنم چن ساله که دیجیی کالا رو دارم دی جی نه بعضیابه قصدهک کردن لینک دی جی رومیذاشتن توسایت مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
سوداقوشو مدیر استارتر عضویت: 1399/04/24 تعداد پست: 687 دی جی نه بعضیابه قصدهک کردن لینک دی جی رومیذاشتن توسایت آها