2777
2789
عنوان

با ایموجی توصیفم کنین 💝

76 بازدید | 20 پست

شخصیت منو توی سه‌تا ایموجی توصیف کنین و یه جمله تعریف کنین

به شخصه، من خیلی انعطاف پذیرم هرچند صمیمیتی توی رفتارم دیده نمیشه و به سختی میتونم دوست پیداکنم، دیگران منو به عنوان یه فرد آروم و درونگرا درنظرمیگیرن.خودمم همینطوری هستم توی روابط بادیگران مخصوصاا کسیکه واسش ارزش قائل باشم این افراد خیلی واسم مهمن.

همیشه دوست دارم که طرف رو راضی نگه‌دارم، بشدت ارزش قائلم جوری که ازمن سواستفاده میشه

کادو میدم تا طرف خوشحال باشه، ازش انتظاری ندارم، همینطور همیشه لبخندمیزنم و تماس چشمی روحفظ میکنم، بعد موارد جوگیرمیشم اماخب. بهم‌میگن جدی باش

دوسه نفرتوی کلاس هستند که اذیتم میکنند، اما میخوام خودمو قدرتمندنشون بدم اهمیتی نمیدم

توکلاس رویکی کراش دارم که فکرمیکنم دوستش میدونه 😁 کراش زدن حس جالبیه، تازه تاحالاازشدت خجالت مثلا باطرفم حرف نزدم بگم روت کراشم

تا وقتی ینفرجدید میاد بهش میگم: اگه احساس تنهایی کردی من کنارتم (دوتاهمکلاسی جدید اومده بودن توکلاس)

کلا تنهامیشینم توی کلاس، یدونه دوست سیریش دارم که بیخیالش.. اونکه دوستم نیست

❗شمامنو توی سه‌تاایموجی توصیف کنین

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

😐

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2810