2777
2789
عنوان

شما بودین افسرده نمیشدین

188 بازدید | 19 پست

قوانین پدر مادرم تا ۲۱ سالگی برای من

۱ داشتن هر گونه دوست و رفیق ممنوع

۲ بیرون رفتن تنهایی یا با دوست ممنوع 

۳ کافه رفتن فقط همراه مادرم اجازه هست

۴ گوشی فقط ۲ ساعت در هفته 

۵ پوشش بدون شال و مانتو کوتاه ممنوع

۶ چت کردن با دوست و بقیه ممنوع

۷ آرایش غلیظ ممنوع

۸ داشتن پول همراه پیش خودم ممنوع

۹ حتی اگه حالم بده باشه بمیرمم باید مدرسه و کلاسا رو شرکت کنم

۱۰ دوستی با پسر اکیدا ممنوع 

۱۱ اگه دانشگاه قبول شدم هم خانوادم همراهم میان

۱۲ شماره دادن به دوست و معلم و آشنا ممنوع فقط شمارم رو باید مامان و بابام داشته باشند

۱۳ برای هیچ چیز پول خرج نمیکنن ولی حاضرن برام میلیون میلیون کتاب کنکوری بخرن

۱۳ حق تغییر رشته ممنوع هر طور شده باید پزشکی قبول بشم

۱۴ مستقل شدن ممنوع

۱۵ تا ۳۰ سالگی حق ازدواج ندارم اگه بخوان ازدواج هم کنم بابام نمیاد رضایت بده 

به حدی به حدی به حدی افسرده شدم یکی منو از ۱۰۰ متری میبینه میگه از صورتت غم و غصه می‌باره همه چی رو ریختم تو خودم و همینا باعث شدن ۳ بار حملات عصبی و افسردگی شدید داشته باشم الآنم مشکل قلبی شدید دارم خداییش شما بودین با این قوانین افسردگی نمی‌گرفتین؟پدر و مادرم ادعا دارن دلسوز ترین و بهترین پدر و مادرن

تازه همیشه هم بهم میگن خرابی چون گاهی از قانون هاشون خسته میشم

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب پیشنهادی !!!!!

نه پس وایسه روانش پاک شه تا سی سالگی تو خونه ی پدر مادرش یه آدم افسرده و داغون بشه هیچ لذتی از هیچ چیزی نبره بعد که سنشم گذشت جوونیش حروم شد تازه ازدواج کنه و بره تو زندگی زناشویی؟در حالی که نه اعتماد به نفس داره نه آدمی به خودش دیده نه حرف زده با کسی نه تو جامعه چرخیده بعدشم یه بچه به دنیا بیاره و این زندگی افسرده وارشو ادامه بده

نه پس وایسه روانش پاک شه تا سی سالگی تو خونه ی پدر مادرش یه آدم افسرده و داغون بشه هیچ لذتی از هیچ چ ...

خانواده آغوش امن هست .... من نمیگم مشکل ندارن این پدر و مادر ..... باید مشکل حل بشه باید ن اینکه بیای ابرو رو درست کنی بزنی چششو دربیاری .... شما قول میدی دختری که فرار کنه شرایطش بهتر بشه؟!!!!

خانواده آغوش امن هست .... من نمیگم مشکل ندارن این پدر و مادر ..... باید مشکل حل بشه باید ن اینکه بیا ...

من گفتم دختر فراری؟؟؟من همچین حرفی زدم؟؟؟پس هرکی تو خوابگاه زندگی میکنه و سرکار میره فراریه؟؟؟همچین خانواده ای بااین طومار قوانینی که نوشته هیچوقت تغییر نمیکنن چون طرز فکرشون اینه و توی ایران واسه زن و دختر همیشه بقیه تصمیم میگیرن تا تو خونه پدرن پدر تصمیم میگیره خونه شوهرم شوهر حق حرف زدنم نداری این بنده ی خدا رو با کل جهان ارتباطشو قطع کردن تا سی سالگی هم نباید شوهر کنه بنظر تو آینده اش چی قراره بشه؟؟؟

نه پس وایسه روانش پاک شه تا سی سالگی تو خونه ی پدر مادرش یه آدم افسرده و داغون بشه هیچ لذتی از هیچ چ ...

بخدا تو خیابون اعتماد بنفس ندارم تو خیابون میترسم تنهایی راه برم جامعه که جای خود داره

اصلا نمیتونم با اجتماع ارتباط برقرار کنم

قبلاً یکی از کاربرای معروف نی نی سایت بودم به خاطر درس و کنکور رفتم الآنم برای یه مدت کوتاهی اومدم انشالله بعد کنکور میام(:

من گفتم دختر فراری؟؟؟من همچین حرفی زدم؟؟؟پس هرکی تو خوابگاه زندگی میکنه و سرکار میره فراریه؟؟؟همچین ...

دقیقا همینطوره حرفاتون رو باید با طلا نوشت

بخدا تو خیابون اعتماد بنفس ندارم تو خیابون میترسم تنهایی راه برم جامعه که جای خود دارهاصلا نمیتونم ب ...

در آینده بدترم میشی بخدا به این زندگی دیکتاتوری که برات درست کردن راضی نشو حیف میشی فقط آدم مگه چقدر عمر میکنه نصفشو بخاد اینطوری زندگی کنه؟

2810