2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بازم بزاری؟؟

بانواز خودت دست نکش.خودت چتر باش.خودت ابرباش.خودت باران.شک نکن خدا نابغه بوده،ک توراافریده بیخیال بنده هایش ک دنیای زنانه ات را نادیده گرفته اند❤️بانوایندفعه سرسفره تو نان گرم بخوراصلاتمام زیتون های دنیا هم مال توهروقتم تنت سردشدتنهایت برا بغض نکن آوازکن باصدای بلندبراگرمیه دلت بخوان دیگرهیچوقت تنهایت راگریه نشان نده حتی وقتی تنهامیخوابی❤️بگذارایندفعه لالایت برای خودت...بانوخوب می‌شودعصرانه مهمان خودت باشی❤️بانوبانوبانو❤️چایی ک دم کشیددامن کوتاهت یادت نرودقندتودل قندان آب میشودطهم گس چایی را هورت میکش بانویک دل سیربخند❤️بخندب ریش روزگارب ریش کسانی ک توراناقص العقل خواندندوخود زاده تواَنده اگرعاطفه ومهر تو نبودتوراب قضاوت نمی نشستندو حکم ب مشروطی ازادیت نمیدادندک هرجامیری گزارش کنی ک من می‌گویم من میخواهم و من منشان گوشَت ک سهل است جانت را پرکند❤️مهربان یک دل سیربخواب تا دردحرفهایی ک دل کوچکت را می‌شکندفراموش کنی❤️بانوکامل خداآرامش هستی رادرچشمانت درحلقه اغوشت درست روی لبهایت ب امانت گذاشت ب جهنم برود،هرک آرامشت رادستخوش زمختی خویش کند ب جهنم برودانکه بلندی روحت رانمیبیندولی فرودفراز تنت راخوب میشناسد❤️ب جهنم برودکسی ک توراضعیفه خواندتا ضعف خودش ب چشم نیاید❤️بین خودمان باشدخداشرمنده جای نوازشهای ک روی تنت مانده.❤️بانوراستی حال دلت چطوراست؟چندوقت است رویاندیدی،راستی هنوزاشک میریزی؟؟؟قول دادی ک دیگرتنهایت راباگریه نشان ندهی. نکند هنوزمنتظرشنیدن دوست دارمی!!!بیابحث راعوض کنیم راستی موهایت رابگذاربلدشودبگذاراززیرروسری هوایی بخورندلاک قرمز یادت نرودخداهرچه صورتی وقرمزوسرخابیست رابراتوافریده ❤️کلاغ ها دیرزمانیست پشت سرطاوس حرف میزنند❤️اصلابگذاریک کلاغ چهل کلاغ کنندتوگوشواره های رافراموش نکنی❤️بانوهروقت دلت خواست دستت راازماشین بیرون ببروتن وحشی بادرالمس کن.هروقتم دلت خواست لب جوی راه بروحتی بلدحرف بزن وبخندوهرروزبرقص خواستی باسازدلت خواستی هم .....❤️فقط یادت نرودبانوکامل وزیباتوسلیقه خاص خدایی❤️آنِ خلقتت خدا قلیانی چاق کردپای روی پایش انداخت و روی بوم نازنین وجودت قلم عشق راچرخاند پس تو نابترینی بانو تو نابترین شعرخدایی توسَرانگشت بهاری بخندازته دل رها و بزن قید احساسی ک نخوانَد تمنای نگاهت را.....❤️❤️❤️
2810