2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور می‌خرید ؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

من دوست دارم یه چند تومنی بخرم ،بزارم ده سال دیگه برش دارم میشه؟

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
اره میشه بخر اون ارز به نام کد ملیت ثبت میشه ۵۰سال دیگه هم بری سراغش هم میشه

چطوز و کجا باید خرید ،سرت کلاه نمیزارن اگه بلد نباشی

سلام ببخشید منم هیچی بلد نیستم اصلا چجوری بخرم لطفاً منم راهنمایی کنید ممنون میشم

اره طریق صرافی های مجازی 

اپ های مورد اطمینان نوبیتکس و بیت ۲۴

سعی کنین از اپ خارجی استفاده نکنین چون بخاطر تحریم ها کل سرمایه تون از بین میره

چطوز و کجا باید خرید ،سرت کلاه نمیزارن اگه بلد نباشی

عزیزم باید از اپلیکیشن های صرافی ارز دیجیتال بخری 

نه کلاه گذاشتن نداره مثل این میمونه یه تیکه طلا بخری قیمتش میاد پایین ضرر می‌کنی بره بالا سود

2810