2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اتوبوسی مینی بوسی بلد نیستم 

بالایی ها رو به بالا باز شه بهتره 

درب توی دست و پا نباشه

سرم بخوره به در باز کابینت

بشرطی که قدت برسه باز ببندیش

اینو راهنمایی وار گفتم

توهینی برداشت نکنی

من اتوبوسی مینی بوسی بلد نیستم بالایی ها رو به بالا باز شه بهتره درب توی دست و پا نباشهسرم بخوره به ...

کار نداره که میپری بالا ازش اویزون میشی باهاش میای پایین😂😂من با اینکه قد بلندم بازم دستم به دستگیره کابینت بالایی نمیرسه یا نمیبندم شوهرم بیاد یا با این روش میبندم😂😂

کار نداره که میپری بالا ازش اویزون میشی باهاش میای پایین😂😂من با اینکه قد بلندم بازم دستم به دستگیر ...

نه بابا من دستم میرسه شکر خدا میبندم

باز بمونه دلمو میخوره

همسرم که نگم برات

بزا از سرکار بیاد

اینقدر خسته میاد

تنبلم تشریف داره

یه جرثقیل لازمه خودشو بلند کنه از این ور بزاره اونور 

باز فک کن همچین ادمی بیاد در کابینت برای من ببنده

به ایشون باشه

میگه باز بمونه باز لازم میشه باز و بست نکنی😂

نه بابا من دستم میرسه شکر خدا میبندمباز بمونه دلمو میخورههمسرم که نگم براتبزا از سرکار بیاداینقدر خس ...

واسه ما دوتا بالای همه به اولیش دستم میرسه ولی دومیش دیگه نزدیک سقفه 😂حال چهارپایه هم ندارم 

ای وای اره دیگه اینم هست😂😂من هنوز نشسته زمین میفرستمش اشپزخونه میگم اینو ببند بعد 😂😂

واسه ما دوتا بالای همه به اولیش دستم میرسه ولی دومیش دیگه نزدیک سقفه 😂حال چهارپایه هم ندارم ای وای ...

همسر من بدونه وقتی بیاد تو باید یه کاری انجام بده

مطمئنم چهار دست و پا میاد تو

بگم چته 

میگه زیر تریلی موندم 

تا این حد تنبله 

خدا رو شکر میکنم سرکارش می‌ره 

پول در میاره

وگرنه خونه صفره

مصرف کننده به تمام معناست

همسر من بدونه وقتی بیاد تو باید یه کاری انجام بدهمطمئنم چهار دست و پا میاد توبگم چته میگه زیر تریلی ...

هرکس یجوزیه دیکه😂😂😂

همسر منم البته تنبله مثلا چند روز پیش من دستم بند بود خودش تو پذیرایی دراز کشیده بود کنترل اونور پذیرایی بود دیدم داره سینه خیز میره اونو بردارب😂😂😂

2810