2777
2789
عنوان

مسشه بیایید راهنماییم کنید

16 بازدید | 4 پست

خانوما مشورت میخام ازتون بگید اگه جای من بودید چی میکردید؟؟؟

من ۳۰ سالمه یه پسر ۱ ساله دارم بخاطر شرایط رحم و تخمدانام بهتره  ک نهایتا تا یه سال دیگه باردار شم ک خدایی نکرده اگه بعد ها مشکلی پیش اومد بچه هامو داشته باشم 

از طرفی دندونام نیاز به رسیدگی دارن با کامپوزیتم درست نمیشن حتما باید ارتودنسی کنم دکتر مگیه ک ۳ سالی درمان ارتودنسیت طول میکشه...حینشم خب سخته باردار شم چون دندون کشیدنی دارم...

واینکه من خیلی دست تنهام همین بچمم همش پیش خودمه کسیو ندارم یه روز نگهش داره

نمیدونم چی کنم دندونام رو اعتماد به نفسم خیلی تاثیر گذاشتن از طرفی ام خب بچه دومم برام مهمه داشتنش نه زود ولی بخاطر شرایط بدنم مجبورم زود بیارم ...

نمیدونم چی کنم الان ارتودنسی کنم یا یه جوری باهمین دندونام بسازم بخاطر بچه

واینکه دکتر گف اگه الان انجام ندی دیگه چند سال دیگه معنی ای نداره یعنی بدرد نمیخوره

خاهرانه اگه جای من بودید چی میکردید؟؟؟؟

خدایاشکرت...

دکتر چیو گفته اگه الان انجام ندی دیگه چن سال دیگه معنی نداره؟

من خودم ی بچه دارم دیگه ام نمیخوم.من جات بودم میرقتم سراغ دندونام.

ولی شما اینطور ک میگی ب یه بچه راضی نیستی و بازم بچه میخوای . معلومه ک باید بری دنبال بچه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر چیو گفته اگه الان انجام ندی دیگه چن سال دیگه معنی نداره؟من خودم ی بچه دارم دیگه ام نمیخوم.من جا ...

ارتودنسی رو میگه دیگه سنت بیشتر ک بشه بی معنیه منظورش اینه تعداد دندون خراب زیاد میشه فایده نداره فک کنم

میدونم من خودم چون تنهام نمیخام بچه اندازه من تنها باشه واسه همین دوس دارم یکی دیگه بیارم الانم خیلی شرایط مالیی خوبه نداریم ...توی دوراهی بدی گیر کردم

خدایاشکرت...